چطوری این ارور vscode رو توی دبیان درست کنم
phpcs: Request workspace/configuration failed with message: Unable to locate phpcs. Please add phpcs to your global path or use composer dependency manager to install it in your project locally.
با سلام
خطایی که شما فرمودید به دلیل وجود باگ در پلاگین phpcs هست که ظاهرا هنوز برطرف نشده:
چطوری درستش کنم
بنظر میاد این اررور از یک افزونست که نمیتونه phpcs رو روی سیتم شما پیدا کنه.
آیا phpcs درست نصب شده؟ آیا در path قرار داره؟
export PATH="/path_to_phpcs_dir:$PATH"
البته مورد path ربطی به vscode نداره اما اگر از phpcs استفاده میکنید کلا بهتره این کار انجام بشه
راهی که وجود داره اینه که اون پلاگینی که خطا میده رو پاک کنید و از یک جایگزین برای اون استفاده کنید!
من هم مدت ها با VSCode کار میکردم… در نهایت فهمیدم بهترین انتخاب Vim یا Emacs هست الان با Vim کار میکنم و خیلیییی باهاش راحتم…
ممکنه پاک کردن پلاگین خطا رو از بین ببره اما بنظر میاد مشکل اصلی نه vscode یا vim هست نه خود افزونه، اگر لازمه که phpcs استفاده بکنیم باید نصبش کرد
از vscode بهتر؟؟؟؟؟
به قول جناب سمیر رحمانی “فقط Vim یا Emacs بقیه ش سوسول بازیه”
بهترین اونیه که برای شما کار کنه، vscode گزینه خوبیه و جامعه قدرتمندی داره، اما به اندازه vim یا emacs قابل توسعه نیست، در ضمن من اصلا اینا رو با هم مقایسه نمیکنم چون vim و emacs ویرایشگر متن هستند اما vscode کاملا یک IDE هست که در واقع همه امکانات لازمو داره و هین کار نیازی نیست ازش خارج بشیم. منظور من از این نوشته تشویق شما به استفاده از هیچ کدام نیست، بلکه توصیه میکنم هر سه رو آزمایش کنید.
اما کلا موضوع این بحث مقایسه نیست و باید جای دیگه بحث بشه، پس من دیگه اینجا ادامه نمیدم مگر اینکه مربوط به سوال دوستمون در مورد خطای phpcs باشه