سلام دوستان من خیلی گشتم کلاس خصوصی یا عمومی برای آموزش روبی پیدا کنم ولی نبود آخرم روم کم شد تصمیم گرفتم خودم شروع کنم
با اجازه دوستان در همین تاپیک سوالات ابتدایی که در شروع کار برای من پیش میاد رو مطرح میکنم در صورت امکان ممنون میشم اساتید پاسخ بدن شاید بعد ها دیگران هم که از ابتدا شروع میکنند این راهنمایی ها بکارشون بیاد .
شرمنده سوالات خیلی ابتدایی هست ولی قول میدم سریع پیشرفت کنم و سوالات حرفه ای تری رو مطرح کنم
پیشا پیش از راهنمایی شما ممنونم:
========================
1-
الان فرق این دوتا دستور چیه؟ برای چاپ مگه نباید از puts استفاده کرد چرا تو بعضی آموزش ها print استفاده شده؟ فرقی نمکنه؟
`print <<"foo", <<"bar"
I said foo.
foo
I said bar.
bar
`puts <<"foo", <<"bar"
I said foo.
foo
I said bar.
bar
3- این علامت << کارش چیه ؟
4- تو روبی مگه استفاده از # باعث کامنت نمیشه ؟ آیا درسته که برای encoding از کد زیر استفاده باید کرد؟
` -- coding: UTF-8 --#
اگر # باعث کامنت میشه چرا پس تو کد بالا باید استفاده میشه؟
سلام دوست عزیز. من جزو اساتید نیستم ولی پیشنهاد می کنم آموزش ها رو از اینجا شروع کنی. متن انگلیسی روان و ساده ای داره. با مترجم هایی مثل google translate خیلی راحت قابل خواندن ،حتی اگر شما هم مثل من ، انگلیسی ت خیلی ضعیف باشه . افزونه گوگل ترنسلیت رو برای کروم طبق این آموزش نصب کن. فقط در مرحله ۶ ، بعد از انتخاب زبان گزینه « Immediately display popup » رو انتخاب کن. این جوری نیازی نیست که دو بار کلیک کنی. فقط روی هر عبارتی که خواستی باید دو بار کلیک کنی. (درسته که باز هم دوبار کلیک شد ولی دوبار کلیک کردن روی یک نقطه ، راحت تر از کلیک کردن در دو جای مختلف روی صفحه است. )
اینجوری نتیجه میشه یه چیزی مثل این عکس
مرسی دوست من از راهنماییت خیلی سایت خوبیه و عضو شدم ودارم باهاش کار میکنم
فقط یه سوال a = 5 puts a/2
چرا میشه 2؟
2.5 نشون نمیده ؟ همین کد تو php میشه2.5
ممنون میشم راهنمایی کنید
چون شما یه int یا عدد صحیح رو داری تقسیم می کنی . برای همین خارج قسمت هم عدد صحیح خواهد بود. در واقع این چیزی شما که نوشتید میشه حاصل تقسیم ۲ بر ۵ که جواب میشه ۲ ، و باقیمانده ۱.
اگر بخواید که حاصل دقیق رو به دست بیارید باید 2 رو به شکل float یا عدد اعشاری بنویسید.
!reverse و هر متدی که ! داره خود آبجکت و عوض میکنه نتیجهٔ متدو روی آبجکت بر میگردونه ولی متدی بدون ! فقط نتیجهٔ متدو روی آبجکت بر میگردونه و آبجکت اصلی تغییر نمیده
دوستان یک سوال .
با روبی میشه نرم افزار تحت ویندوز هم نوشت ؟ خروجی exe میده بهمون ؟ و اینکه چطور گرافیک میتونه داشته باشه؟
لینکی در این مورد پیدا نکردم اگر این کار امکان پذیره ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند با تشکر
سلام دوست عزیز با Platypus میتوانی برای MacOS خروجی بگیری و با IronRuby هم که با داتنت فریم ورک یکپارچه شده بنویسی (ولی دیگر 4-5 ساله آپدیتی بیرون نداده) و اینکه کتابخانه Gosu برای ساخت بازی های 2بعدی برای مک، ویندوز ، لینوکس با روبی و C++ هست . و تولکیت های هم هستند مثل Shoes , wxWidgets که این کار را برای ویندوز و بقیه سیستم عامل ها انجام میدهد. فقط قبل از کار با هر کدام از ابزار ها ببین آخرین آپدیتش مال چه موقعی است و تیم پشتیبانش بهبروزرسانی میکند یا دیگر بیخیال شدن که به مشکل داخل پروژ ات نخوری.
سلام دوستان ممنون از راهنماییتون
من روبی رو سرورم نصب کردم بعد که اومدم ریلز رو نصب کنم گفت داداش شرمنده روبی نصب شده قدیمیه بروز رسانی باید کنی روبی رو
من از این سایت Linuxbrew رو نصب کردم بعد از نصب هر دستوری که با brew میزنم پیغام زیر رو میده
[[email protected] ~]# brew doctor
Error: Running Homebrew as root is extremely dangerous and no longer supported.
As Homebrew does not drop privileges on installation you would be giving all
build scripts full access to your system.
خب راستش باید بگم chomp و gets کلا ربطی به هم ندارند.
کار chomp حذف separator character از انتهای string است. از اونجایی که نتیجه متد gets یک String هست که ممکنه کرکتر جدا کننده داشته باشه باید با chomp حذفش کنیم.
یه مثال ساده در تکمیل توضیحی که toomaj عزیز داد =>
name = gets #name = toomaj
puts "hello #{name} how are you ?"
#output => hello toomaj
# how are you ?
-------------------
name = gets.chomp
puts "hello #{name} how are you ?"
#output => hello toomaj how are you ?