مشکل در نصب سلنیوم برای روبی

من gem selenium-webdriver رو نصب کردم. ولی اجرا نمیشه. در اجرا این خط مشکل داره :

driver = Selenium::WebDriver.for :firefox

در واقع مشکلم این که نمی دانم دقیقا چه طوری باید PATH سلنیوم یا geckodriver رو به اوبونتو اضافه کنم.

/var/lib/gems/2.3.0/gems/selenium-webdriver-3.0.5/lib/selenium/webdriver/common/service.rb:59:in binary_path': Unable to find Mozilla geckodriver. Please download the server from https://github.com/mozilla/geckodriver/releases and place it somewhere on your PATH. More info at https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Mozilla/QA/Marionette/WebDriver. (Selenium::WebDriver::Error::WebDriverError) from /var/lib/gems/2.3.0/gems/selenium-webdriver-3.0.5/lib/selenium/webdriver/common/service.rb:49:ininitialize’
from /var/lib/gems/2.3.0/gems/selenium-webdriver-3.0.5/lib/selenium/webdriver/firefox/w3c_bridge.rb:31:in new' from /var/lib/gems/2.3.0/gems/selenium-webdriver-3.0.5/lib/selenium/webdriver/firefox/w3c_bridge.rb:31:ininitialize’
from /var/lib/gems/2.3.0/gems/selenium-webdriver-3.0.5/lib/selenium/webdriver/common/driver.rb:52:in new' from /var/lib/gems/2.3.0/gems/selenium-webdriver-3.0.5/lib/selenium/webdriver/common/driver.rb:52:infor’
from /var/lib/gems/2.3.0/gems/selenium-webdriver-3.0.5/lib/selenium/webdriver.rb:82:in for' from Trying.rb:3:in

سلام
برای bash:
echo 'export PATH="$HOME/path_to_anything:$PATH"' >> ~/.bashrc

برای zsh:
echo 'export PATH="$HOME/path_to_anything:$PATH"' >> ~/.zshrc

path_to_anything و با مسیر دلخواه عوض کنید و برای اطمینان چک کنید که اضافه شده باشه:

برای bash:
cat ~/.bashrc

برای zsh:
cat ~/.zshrc

and

echo $PATH

1 پسندیده

ممنون. ولی من به یه روش دیگ مشکل رو حل کردم. با echo $PATH فهمیدم که /home/me/bin جز PATH هست. فایل geckodriver رو همون جا کپی کردم و مشکل حل شد. این دستور های export رو تو خود سایت موزیلا هم نوشته. ولی هر جوری امتحان کردم اتفاقی نمی افتاد.

1 پسندیده

خب اين يعنى path مورد نظر وجود داشته اما geckodriver سر جاش نبوده :grinning:
فرمان echo كار خاصى نميكنه فقط رشته مورد نظر براى نوشته شدن در فايل مقصد و برميگردونه،
export=path بايد در يكى از فايل هايى كه bash يا مثلا zsh كانفيگشون رو از اون فايل ها ميخونن (bashrc, zshrc, etc) نوشته بشه كه در مثالى كه من داده بودم << اين كارو انجام داده،
پس سه قسمت داشت؛ echo، بعد فرمانى كه بايد به عنوان گانفيگ نوشته بشه و بعد هم فرمانى كه كانفيگ مورد نظر و بنويسه. كه بعدش بايد توى ترمينال جديد فرمان هاى تزريق شده رو تست و اجرا كرد

یعنی این دستور export PATH=$PATH:/path/to/geckodriver
دایرکتوری /home/me/bin رو به PATH اضافه کرده؟ این دستور دقیقا چی کار می کنه؟ من چند بار به شکل های مختلف و با دایرکتوری های مختلف این دستور رو امتحان کردم. من فایل geckodriver رو بعد از دانلود در /home کپی کردم و سعی داشتم که خود home رو به PATH اضافه کنم. دقیقا نفهمیدم که ساختار PATH توی اوبونتو چه جوری کار می کنه.

متن پاسخ رو كامل كردم :point_up_2:

1 پسندیده

مثلا اينو امتحان كنيد
echo "watermelon is so tasty" >> ~/Desktop/test.txt
حالا دسكتاپ و چك كنيد و محتواى فايل test.txt را ببينيد

در اصل PATH مسيريه كه shell بايد فايل اجرايى مورد نظرو اونجا پيدا كنه.
اينم يه لينك در مورد PATH
www.linfo.org/path_env_var.html

1 پسندیده