سلام. آیا ارائهدهندهی سرورهای ابری خوبی سراغ دارید که پردازش گرافیکی داشته باشه و کتابخونههای Jupyter، Tensorflow و CUDA و موارد مرتبط دیگه رو از پیش نصب کرده باشه و قیمت منطقیای هم داشته باشه؟ یا در کل تجربهی استفاده از همچین خدماتی رو دارید و تجربهتون چطور بوده؟
کلا چه داخل و چه خارج معرفی کنید.
توضیح بیشتر
برای پایاننامه ارشد به سیستم پردازشیای نیاز داریم که بیشتر از ۳۲ گیگ رم داشته باشه و GPU هم داشته باشه. متأسفانه حافظهی رم کولب برای این کار کمه و سیستم خودمم با اینکه ۱۶ گیگ رم داره نمیتونه کار رو انجام بده. یه مدت از ابر دانشگاه فردوسی استفاده کردم که صرفا سرور با مشخصات خواستهشده میده و چیزی از پیشنصبشده نداره (یا من پیداش نکردم) و به خاطر تحریمها و شرایط موجود برای سرورهای داخلی بعد از ۱۲ ساعت تلاش حتی نتونستم به قسمت اجرای الگوریتم برسم . یه سرچ کلی کردم دیدم این سایت: https://cloud.jarvislabs.ai
قیمتاش خوبه ولی مطمئن نیستم کیفیت داشته باشه. لطفا تجربهاتون رو باهام به اشتراک بذارید .
به نظر ایرانی هارو کلا باید ول کنی در این موارد یک سایت خوب خارجی پیدا کن که با پی پال بشه خرید کرد بعد از واسط ها پرداخت کن.
من یادمه پسرعموم دنبال همچین چیزی بود برای نرم افزار فایر در رشته مکانیک. اون موقع هم ایرانسور رو دیدم هم پارس پک ولی هر دو خیلی پروندشون در پشتیبانی و کیفیت خراب هست و همینطور سرور کاملا خام هست و باید کل ابزارتونم خودتون قبلش قشنگ پک کرده باشید چون هزینه استفاده هم بسیار گرون هست.
ولی بعید می دونم مشکلی داشته باشی برای نصب شدن به یک وی پی انی روی سرور داخلی برای نصب. اتفاقا به مراتب مشکلات کمتری دارند و چون کار هم تعریف شده است بعید می دونم مسئول سرور مشکلی داشته باشه چون داری پکیج دانلود می کنی.
خوب شد گفتی. اصلا یادم نبود.
به شدت با IP ایران مشکل دارن و اکانت رو میبندن اگه به هر طریقی، حتی یک لحظه ip ایران ببینن.
برای خرید، از کارت یکی از دوستام که خارج از ایران هست استفاده میکنم. یه بار نمیدونم چطوری ip ایران ازم دیدن و اکانتمو بستن. از طریق همین دوستم، با فرستادن یه عالمه عکس، ثابت کردم ایران نیستم و توضیح دادم اون یه بار هم که ip منو ثبت کردن، واسهی این بوده که داشتم از vpn ایرانی استفاده میکردم واسهی کار با یه سری سایت ایرانی.
سلام. اینجا یه لیست از ارائهدهندهها هست که رمزارز قبول میکنن:
ممکنه ارائهدهنده پردازندهگرافیکی هم بینشون پیدا بشه. و البته هیچ کدوم رو من تایید یا رد نمیکنم جز privex و nicevps که خودم ازشون خرید دارم و داشتم و بنظرم قابل اعتماد هستن.
ممنون. آره داخلیا معمولا همهچیزشون خامه و پدر آدم در میاد تا اینا رو اوکی کنه. سر همین یه جا پیدا کردم به این آدرس:
jarvisLabs.ai
که اگه بهش ایمیل بدی، ۲۰ دلار اعتبار رایگان میدن و امتحانش کردم و خیلی خوب بود. قشنگ کاری که با پردازندههای کولب هر دورش ۳۶۰ ساعت طول میکشید، تبدیل شد به هر دور ۱ ساعت :))