مهاجرت و تغییر تکنولوژی

درود دوستان امیدوارم که حال همتون خوب باشه.
من حدود پنج سالی هستش که سی شارپ و دات نت کور کار میکنم(تجربه کمی توی روبی و گو هم دارم)، حقیقتا به خاطر مشکلاتش و همچنین بازار کار بدی که برای مهاجرت داره نمیخوام ادامش بدم و قصد دارم زبان و فریم ورک جدید رو برای مهاجرت یاد بگیرم، شما پیشنهادتون چیه؟ خودم از لحاظ بازار کار و قدرت یکی از گزینه های NodeJs و پایتون و django و Golang مد نظرم هست، نمیدونم انتخاب های خوبی هستن یا نه، البته بازار کار جاوا و اسپرینگ بوت هم انگار خیلی خوبه ولی نمیخوام اون سمتی برم.

با درود خدمت شما دوست گرامی

من نمی خوام مستقیم پیشنهادی بدم ولی از شما می خوام برید در linkedin و خودتون موارد زیر رو بررسی کنید. فقط کافیه به صورت بازه ای هر کدوم از مواردی که انتخاب می کنید رو هشدارشو فعال کنید تا ایمیل برای شما بیاد یا در خود وب سایتش ناتفیکیشن روزانه داشته باشید. (در کاریایبی های هر کشور مدنظر هم انجام بدهید)

۱. کدام یکی از این موارد جاب آفر های بیشتری در روز دارد
۲. اگر جاب آفر زیادی دارد آیا نیازمندی زیادی دارد یا خیر؟
۳. تجربه های کاری مورد نظر در هر کدام از آفر ها چقدر هست؟

چرا این موارد رو گفتم. مثال بزنم در یک انجمن دیگه هم توضیح دادم اخیران نمی دونم شما بودید یا نه. من الیکسیر رو یاد گرفتم مدتی براش جاب آفر خوبی هم بود نسبت به جدید بودن زبان حقوق ها هم مناسب ولی شما باید همزمان به روبی و موارد DevOps هم کامل کامل مسلط می بودید!! و همینطور شما حتما باید قبلش در اسکیل بسیار بالا تجربه خیلی خوبی می داشتید رد خور نداشت عملا چیزی که اونا می خواستند با کار در شرکت کوچیک و خانه به دست نمی اومد. سابقه کار می گفتند ۳ سال ولی عملکرد و نیازمندی ها کمتر از ۵ سال نبود.

البته این از بدی های بکند هم می شه حسابش کرد که در فرانت به این صورت نیست. اگر خیلی سرکار رفتن و پیدا کردن کار براتون مهم شده اخیرا به نظرم فرانت رو بیشتر در نظر بگیرید. یادگیری ReactJs و همینطور بعدش Nextjs
و در ادامش برای تکمیل تر شدن نیز nodejs اکسپرس یا به سمت ری اکت نیتیو رفتن. دو مورد اول و آخرین مورد در یک خط هستند و یادگیری آنچنان تفاوتی نداره و سریع انجام می شه

من همچنین نظری نسبت به Go و پایتان هم دارم دلیلش این هست که ممکنه زبان go ترند شده باشه ولی یادگیریش قراره چند طول بکشه؟ کجا نیاز هست ازش استفاده بکنند؟ اون شرکت ها چه نیازمندی هایی کنارش طلب می کنند ؟ چقدر سابقه کار نیاز داره ؟ آیا زبانی هست که ملت دومین یا سومین زبانشون انتخابش می کنند پس سخت تره پیدا کردن کار

این مواردی که گفتم کلی دارم می گم و مثال هست. همین مورد می تونه برای پایتان هم باشه!! کامیونتیش خیلی بزرگ هست ملت با سابقه کار های زیادی در حال انجام فعالیت هستند پس قراره با یک سری خفنا رقابت کنم مخصوصا اگر بحث مهاجرت به بیرون ایران هست. شرکتی که داره ریلوکیشن برات مهاجرت می کنه هزینه های قبول می کنه می خواد نیرویی بگیره که تو کشور خودش و اروپا پیدا نمی شه و آخرین تیرش ما ایرانی ها هستیم پس خیلی باید در سطح مناسبی باشیم

امید وارم نا اومید نکرده باشم چون در همین وضعیت شما بودم تقریبا و می خوام بهتر تصمیم بگیرید برخی مواقع باید از علایق فاصله گرفت و به بازار نگاه کرد مخصوصا در این ایام. پس بهتره خیلی مارکت محور رفت جلو این نظر من هست. ممکنه یکی الان جای من بوده با سواد کمتر تونسته بخاطر سافت اسکیلش ریلوکیشن الیکسیر هم گرفته باشه رفته باشه یعنی مورد نسبی هست

2 پسندیده

مرسی از شما که وقت گذاشتید و پاسخ دادید، راستش تو scale تقریبا بالا هم با سی شارپ کار کردم تو زمینه سوئیچ بانکی و سیستمهای پرداخت با کلی پیچیدگی، عوض کردن تکنولوژی و یادگرفتن زبان جدید هم اصلا واسم سخت و چیز عجیبی نیست، اینکه بخوام تکنولوژیم رو عوض کنم منظورم تو یه بازه کوتاه نیست که عجله ای داشته باشم، مینیمم میخوام یک سال توی این موضوع وقت بزارم. درسته مثلا اگه پایتون رو انتخاب کنم ممکنه مثل یه پایتون کار حرفه ای همه چیزش رو ندونم ولی مسلما توی بک اند کلی چالشای عجیب و غریبی رو حل کردم و تجربه هم دارم و موارد مرسوم توی بک اند مثل میکروسرویس، دیتابیس و داکر و کوبرنتیز,nosql و… روهم در اندازه خودم بلدم، فقط میخوام سوییچ کنم رو یه زبان دیگه.

بازم نظرم روی این هست کشور هایی که دوست داری بهشون مهاجرت کنی و تحقیق کردی رو تارگت کنی داخل linkedin و همینطور کاریابی های مخصوص به خودشون قشنگ دستت می یاد کدوم انتخاب کنی بری دنبالش اگر صحبتت در مورد مارکت هست نه خود جامعه و زبان برنامه نویسی!

راستی من اگر جاتون بودم به صورت موازی برای اسکیل کنونی خودم هم باز می گشتم تا آفر خوبی پیدا کنم علاوه بر یادگیری زبان جدید

3 پسندیده