ایجاد تونل از سرور ایران به سرور خارج

سلام، با توجه به فیلترینگ و قطعی گسترده اینترنت ایران، چه راهکاری هست که بشه یک تونل از سرور داخل ایران به سرور خارج زد و بعد از سرور ایرانی به عنوان یک پروکسی یا vpn استفاده کرد. طوری که داده ها از سرور ایران عبور و به سرور خارج ارسال بشه.

فکر نمیکنم بشه اینجا درمورد مسائل ضد فیلترینگ صحبت کرد

1 پسندیده

چرا؟ مشکلش چیه؟

1 پسندیده

اگر دسترسی به یه سرور لینوکسی یا شبه‌یونیکسی داشته باشید و ادمین سرور قابلیتش رو فعال کرده باشه، میتونید با ssh یه SOCKS پروکسی ایجاد کنید و ترافیک TCP رو به صورت رمزنگاری شده از اون سرور عبور بدید.

ssh -D 4444 server.com 

مثلا این دستور روی پورت ۴۴۴۴ روی لوکال‌هاست یه socks پروکسی بدون رمز ایجاد میکنه. من‌پیج رو ببینید میتونید روی مثلا آی‌پی عمومی کامپیوتر توی شبکه هم راه‌اندازی کنید تا بقیه کامپیوتر‌های توی شبکه(مثلا توی شبکه خونه‌تون) ازش استفاده کنن.

2 پسندیده

نمیخوایم این وبسایت فیلتر بشه. فروش و آموزش ساخت فیلترشکن غیر قانونیه.

1 پسندیده

در این صورت دوستانی که نیاز به کمک دارن رو به این اتاق ماتریکس دعوت میکنم:

#pcworms:mozilla.org

یا این گروه تلگرام:

ممنون، همینطور که ازمون خواستن چیزی درباره ساخت و استفاده رو اینجا نگیم، من ادامه نمیدم اینجا، ولی این روش مشکلش اینه که وقتی اینترنت ایران اکسس بشه این فایده نداره، من دنبال راهی بودم که از سرورم توی ایران تونل کنم به سرورم توی هلند

از سرور ایران‌تان بایستی یه همچین چیزی اجرا کنید و تمام!
screen ssh [email protected] -D IRAN_IP:LISTENING_PORT

بعد از اس‌اس‌اچ موفق به سرور خارج با زدن Ctrl+A و سپس Ctrl+D می‌توانید به محیط بش سرور ایران برگردید بدون این که کانکشن شما قطع شود (به لطف screen).
یوزر و آی‌پی ابتدایی که نوشتم مربوط به سرور خارج است.
IRAN_IP در حقیقت آی‌پی همان سروری هست که در حال حاضر روی آن هستید و سپس دونقطه قرار می‌دهید و پورتی که می‌خواهید ترافیک ورودی به آن هدایت شود را می‌نویسید.
بهتره لاگین به سرور خارج‌تان از سرور ایران به وسیله key باشد ولی به هر حال اگر بر اساس رمز هست بعد از زدن دستور بالا بایستی رمز را هم وارد کنید.

بعد تو تنظیمات ساکس۵ هر برنامه‌ای از جمله فایرفاکس و تلگرام و … می‌توانید آی‌پی سرور ایران و پورتی که خودتان گفتید را بدهید.

1 پسندیده

سلام، خیلی ممنونم.
من با vmess درست کردم، خوبی vmess این هست که ترافیک معمولی هست و متوجه نمیشن.
اما ساکس رو می‌فهمن.

و جای screen من tmux رو استفاده‌ می‌کنم اون هم همین کارایی رو داره.