انجام دادن پروژه‌های دم‌دستی یا انجام ندادن؟ مسئله این است

خب خلاقانه‌ترین تیتر زندگیمو نوشتم! :))))
سواام اینه که یه سری پروژه‌های دم‌دستی هستن مثل tic tac toe و ساعت و …
این‌هارو شما اصلن روشون وقت میزاشتید یا اصلن نیازی هست؟
وسواس شده تو ذهنم این سوال! :frowning:

یه مورد دیگه اینکه پروژه واسه جا افتادن مطالب معمولن چی میزدید؟

1 پسندیده

خیلی حساس نشو. اگر میخوای جا بیفته هرچی ممکنه رو خودت بنویس

من اولا بخاطر این که توی js واسم DOM جا بیفته ی کتابخونه زدم شبیه JQuery. :smile:

من خیلی پروژه کوچیک و نصفه کاره داشتم که خیلیاشون رو بخاطر آشغال بودن بیش از حد پاک کردم ولی حالا که فکر میکنم میبینم اگر اونا رو انجام نمیدادم، تجربه ای رو که الان دارم رو نداشتم…

1 پسندیده

از خودم بخوام بگم که react کار میکنم اما همچین کاریو با js خام نکردم!
الان هیچ ایده‌ای ندارم چطوری همچین کتابخونه رو بسازم. خودتون قدم به قدم چطور پیش رفتین(چی سرچ کردین و چیا دیدین)

چرا که نه؟ پروژه‌ای مثل tic tac toe بسیار بسیار سادست، ولی همینو میشه تبدیل کرد به یه پروژه‌ی خفن، که هم تمرینی باشه برای تخصصی که توی برناممون داریم، هم یه جور رزومه.

مثلا شما میخواید هوش مصنوعی کار کنید، یه tic tac toe درست کنید که با هوش مصنوعی کار کنه.
یا مثلا توی برنامتون webrtc هست، یه کاری کنید که ۲نفر از طریق webrtc به هم وصل بشن و بازی کنن.
میخواید توی گرافیک و opengl/webgl کار کنید، یه محیط 3D بسازید برای این بازی.
به مدل client-server علاقه‌دارید، یه سرور باشه که بشه (مثلا) با websocket بهش وصل شد و باهاش بازی کرد.
قصد ساخت نرم‌افزار دسکتاپ دارید، یه gui widget درست کنید برای این بازی.
یه نفرو میشناسم (@lxsameer :wink:) برای Sudoku یه kernel submodule ساخته. نمیدونم چرا، خودشم احتمالا نمیدونه چرا. ولی میتونه، میسازه :joy: (مطالعه‌ی بیشتر)

6 پسندیده

من یک قاعده کلی طبق تجربه‌ام دارم. اینکه یک چیزی بسازی انجام شه بهتر از اینه که ۱۰تا چیز رو سعی کرده باشی بسازی ولی چیزی ازشون درنیاد. برای همین این چیزایی که میگی دم‌دستی خوبن برای انجام دادن. من باشم کمی هم آینده بینی میکنم توی انتخابش. حداقل یدونه repository میتونه برات بشه بعنوان portfolio.

1 پسندیده

این قسمتو متوجه نشدم، میشه بیشتر توضیح بدید؟

به هر حال هرکاری که بکنی برات میمونه و یه تجربه‌ای توی اون زمینه میشه. میتونی فکر کنی ازش بعنوان رزومه استفاده کنی، بعنوان حوزه‌ای که بخوای بعدا هم کار کنی تجربه کسب کنی، با کسی کار کنی که این پروژه به کارش نزدیک یا جالب باشه و…

یکم js بلد بودم و توی اینترنت هم این مقاله هایی با موضوع create your own jquery هم منو مشتاق میکرد.

البته خیلی مهم نیست پروژه چی باشه هرچی خودت دوست داری انجام بده

اهان پس ادم طبق اونا حرکت کنه مشکلی نداره