سلام دوستان عزیز شب بخیر
من ی مدت کوتاهی وارد دنیایی بزرگ برنامه نویسی شدم و دوس دارم در زمینه وب و هوش مصنوعی فعالیت کنم
ولی سردرگم شدم ک کدوم زبان و فرمورک مناسب تره اکثرا برای وب PHP و node رو پیشنهاد دادن ک امتحانشون کردم و نتونستم باهاشون ارتباط خوبی برقرار کنم والان بهم Clojure , elixir, go ,ruby پیشنهاد شده برای هوش مصنوعی هم گفتن برم سمت python یا lisp حالا نمیدونم کدوم اینده بهتری داره ک انتخاب کنم . خیلی به من لطف میکنید اگه ی راهنمایی در این زمینه به من بدین و یک منبع اموزشی ک برای یک فرد مبتدی مناسب باشه معرفی کنید
husen
سپتامبر 10, 2020, 7:49ب.ظ
سلام خوش اومدین به جمعمون، درمورد این موضوع همینجا خیلی بحث شده. بعضی هاشون رو لینک میکنم :
سلام دوستان
اگر شما مجبور باشید فقط با یک زبان برنامه نویسی به کارتون ادامه بدین کدودوم زبان رو انتخاب میکردین و به چه علت ؟؟
اگر هم انتخاب نکنین منفورترین زبان از نظر شما براتون انتخاب میشه . دیگه انتخاب با خودتونه
سلام به همه دوستان
سوالی ذهن من رو مشغول کرده به نظر شما آیا کار درستی هست که با توجه به بازار کار ایران پایتون رو به روبی ترجیح داد؟ فرض کنیم بین این دو زبان باید من انتخاب کنم. در حال حاضر شرکتهای ایرانی پایتون بیشتر کار میکنن. من روی هر دو زبان کمی مطالعه کردم و روبی رو پسندیدم. مخصوصا که قصد دارم روی ecommerce کار کنم و spree که با روبی و ریلز هست رو بهتر دیدم. در کنار پروژه شخصیم که ecommerce هست میخوام بدونم که میتونم جایی کار روبی (منظور توسعه وب هستش) پیدا کنم؟
سلام خدمت اساتید محترم،
من خدا رو شکر الان درآمد خوبی دارم و می خوام بیام برنامه نویسی یاد بگیرم دیگه و برای دو تا سه سال آینده رزومه سازی کنم برم برای کانادا انشاا… .
سن من 33 هستش.
اگر شما اساتید عزیز همین امروز بخواین از صفر شروع کنید چه حوزه ای رو انتخاب می کنید و چه زبان یا زبان هایی رو به من توصیه می کنید یاد بگیرم تا بتونم برای کانادا هم اقدام کنم.
من با کار آنلاین و طراحی و … آشنایی دارم رشتمم فیزیک بوده و کارشناسی ارشد دارم اما تا حالا برنامه نویسی نکردم.
اینهایی که گفتم رو فقط برا…
سلام خدمت همه میخواستم بدونم برای برنامه نویس چه راه هایی لازمه طی بشه…مثلا از فریلنسر شروع میکنیم… مثلا به چه مهارت هایی لازم داره برای پیشرفت و کسب درامد… انتخاب زبان… من دقیق نمیدونم کدوم زبان رو انتخاب کنم ولی خیلی ها میگفتن زبان مهم نیست بیشتر قدرت تجزیه و تحلیل هس که بدونی برنامه ات چطور کار میکنه یا مثل پایگاه داده رو یادبگیری…ولی من نفهمیدم که چه ربطی به برنامه نویسی داره… خلاصه…میگن زبان هایی مثل Python و jsداره پیشرفت میکنه مثلا اگرم من پایتون رو انتخاب کردم… باید برای فریلنسری دقیقا چ…
دوستان سلام
امیدوارم هرجا هستید شاد و پیروز باشید
مدتی هست که خیلی دلم میخواد فریمورک جدیدی برای توسعه وبسایت و وب اپلیکیشن یاد بگیرم. اما راستش نمی دونم کدوم رو انتخاب کنم چون اینترنت پره از مطالبی که درباره مزایا و معایب، نقاط قوت و نقاط ضعف فریمورکهای مختلف حرف زدند. و راستش این وسط آدم گیج میشه که کدوم سایت معتبره، کدوم فنیتر و کارشناسانهتر حرف زده؟ به مطالب کدوم میشه اطمینان کرد و غیره
البته یکسری معیار دارم که میخوام فریمورک مورد نظر این موارد رو داشته باشه:
۱. سرعت پاسخدهی بالایی …
سلام .
قبل نوشتن این موضوع رفتم سرچ کردم و موضوعاتی که در این مورد بود رو خوندم ولی احساس کردم نیازه یه موضوع مختص به خودم بنویسم .
من ۱۹ سالمه LPIC 1 رو گذروندم و حتی بیشتر از ویندوز با لینوکس کار کردم یه مدتیه Python رو شروع کردم از منابع خارجی
علاقه ی خودم تو بحث شبکه و امنیته و توانایی حل مسله بالایی هم دارم
اما از یه طرفی درامد واسم مهمه و نیم نگاهی هم به اپلای در اینده دارم
مهندسی کامپیوتر میخونم
حالا نمیدونم بعد یادگیری پایتون تو کدوم شاخه خودمو حرفه ای کنم چون اعتقاد دارم باید تو ی…
سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
بابت راهنماییهایی خوبتون در این سایت ازتون تشکر میکنم بسیار راهگشا و خوب بودند و حالا نیازمند کمکتون هستم
کامل توضیح میدم تا کامل از اوضاعم آگاه بشید پس اگه طولانی شد ببخشید
من علیرضا کاویانی هستم و ۲۶ سالمه
تقریبا از ۴ سال پیش برنامه نویسی را خودم با زبان c# شروع کردم به این صورت که بدون داشتن دانش زیادی در برنامه نویسی یک پروژه ی حسابداری برای دانشگاه برداشتم و تقریبا یک سال نوشتمش البته این طولانی شدن بخاطر کم تجربگی و تغییر…
2 پسندیده