پیشنهاد خرید ماوس برای یک برنامه نویس

سلام شما به عنوان یک برنامه نویس چه ماوسی رو پیشنهاد میدهید؟
ماوس های ارگونومیک چطورن؟

2 پسندیده

خوب ماوس چندان تو برنامه نویسی تاثیری ندارند چون بعد مدتی عملا استفاده از ماوس با استفاده از شرتکات های کیبورد به حداقل میرسه .
برای گیم و وقتی مچه دست خسته میشه از Microsoft wireless Mobile mouse 1850 استفاده میکنم . حالت نرمال هم از magic mouse 2 apple اونم چون ترکپد داره حال میده سویچ کردن و یه سری فانکشنالیتی که داره :grimacing:

1 پسندیده

بستگی به خود شما داره، مثلا من اصلا از‌ ماوس کوچیک و سبک خوشم نمیاد و دوست دارم ریسپانس خوبی داشته باشه، ۹۹ درصد کار با کیبورد انجام‌میشه اما وقتی از ماوس استفاده میکنی بهتره تو مخ نره.
مدل های مورد علاقه من Logitech MX Master 3 و Logitech M720 Triathlon و Apple Magic Mouse 2 هستند.
بخصوص Logitech M720 خیلی دوست‌ دارم چون با توجه به قیمت مناسب کیفیت خوبی داره و بین ۳ تا دستگاه سویچ میکنه و‌همچنین بلوتوث هست. درضمن من پیشنهاد میکنم بلوتوث باشه.
MX Master 3 یکم قیمتش بیشتره اما اکانات خیلی جالبی داره و خیلی خوب بین چنتا سیستم کار میکنه، واقعا عالیه، اگر قصد دارید کمی بیشتر هزینه کنید شاید ارزششو ‌داشته باشه.

3 پسندیده

توماج عزیز این ماوس که بین ۳ تا سیستم سویچ می‌کنه خیلی جالب بود برام . کیبورد رو چطوری میشه تقسیم کرد واسه ۳ تا سیستم :woozy_face::grin::grin:

1 پسندیده

هر دوی‌ اون logitech ها که‌ بالا اشاره کردم روش های خوبی برای کار با چنتا سیستم‌ دارند.
کیبورد Logitech K780 هم قابلیت سویچ بین سه تا سیستم داره و کلا کار کردن باهاش خیلی حس خوبی داره البته اگر مثل من به‌کیبورد های کوچیک علاقه داشته باشی. کیبورد های مورد علاقه من اول Apple Magic Keyboard بعد K780 هستند اما تازگیا از K780 حتی بیشتر خوشم‌ اومده.

1 پسندیده

جالبه magic keyboard دارم ولی کوچیکه نیست چون با عدد زیاد سرو کله میزنم دوست داشتم که نامبر پد داشته باشه . ای کاش این چیز ویزای اپل رو میشد چندجا استفاده کرد با یه مدل سویچ . کمی جستجو کردم یه روش نوشته بتونم این هفته تست میکنم . میگه که با یکی پیر کن و با اون یکی با کابل وصل کن بعدش سیم رو جدا کن :sweat_smile::sweat_smile::sob: نمی‌دونم چقدر درسته مطلب ولی اگه بتونم هم رو لپتاپ هم رو دسکتاپ همین کیبورد رو استفاده کنم خیلی خوب میشه

1 پسندیده

اگر از مک استفاده میکنی K780 جوری طراحی شده که همزمان با لینوکس، ویندوز و MacOS و حتی iOs سازگار باشه و فرق زیادی با Magic Keyboard نداره، یعنی تقریبا اصلا حس نمیکنی که یه کیبورد دیگست. کلیک کردنش نسبت به اپل حس بهتری داره برای من و کلا روونتر کار میکنه.

1 پسندیده

ایول این تاپیک خیلی خوب بود از کی به فکرم این بودم موس و کیبورد شیر داشته باشم که مجبور نشم عین کارآگاه گجت دستمو دراز کنم رو کیبورد لپتاپ :+1::+1:

2 پسندیده

1 پسندیده

نقطه ضعف این مواردی که گفتم اینه که هیچکدومشون خیلی بدرد بازی نمیخورند و احتمالا Razer یا Corsair و برند های دیگه کار بهتری در زمینه گیم کنترل انجام میدن.

1 پسندیده

این بستگی داره برای همه برنامه نویسا درست نیست.مثلن یه فرانت اند کار بیشتر میتونه نیاز داشته باشه.
من از موس استفادم حداقلیه بیشتر براس سلکت و … ولی بازم زیاد کار کنم مچم داغون میشه.

قیمت موس هایی که میگی یکم بالاست. من خودم این موس زیر رو مدنظرمه.تو ایرانم نیست لامصب

انکر بی سیم

1 پسندیده

پس بیشتر به جای ماوس فکر کنم تمرین کنید بهتره

با این قیمتا این بهترین کاره

2 پسندیده

قبول دارم، راستش عامل قیمت خیلی مهمه و میشه اینپوت دیوایس های خیلی خوبی با قیمت مناسب پیدا کرد. با این حال متوجه شدم که اون مواردی که گفتم با سه برابر قیمت توی ایران فروش میره که شاید به همین دلیل قیمتشون‌ بالا بنظر میاد.

1 پسندیده

بررسی ماوس MX Master 3

منظورش از Supinated اون حالتیه که دست با چرخش به سمت بالای مچ روی ماوس قرار گرفته.
درواقع همون جوری که در‌ ماوس Anker که @Moh0852 هم معرفی کرد‌ با زاویه بیشتری وجود داره.

و این هم آموزش استفاده از زبان سازنده

موس خوبیه واقعا یه نکته ریز داره تو عکس زیر قابل مشاهده است.

1 پسندیده

فک‌کنم تا ۹۰ تومن هم بتونی پیدا کنی؟ :joy:

1 پسندیده