سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید
بابت راهنماییهایی خوبتون در این سایت ازتون تشکر میکنم بسیار راهگشا و خوب بودند و حالا نیازمند کمکتون هستم
کامل توضیح میدم تا کامل از اوضاعم آگاه بشید پس اگه طولانی شد ببخشید
من علیرضا کاویانی هستم و ۲۶ سالمه
تقریبا از ۴ سال پیش برنامه نویسی را خودم با زبان c# شروع کردم به این صورت که بدون داشتن دانش زیادی در برنامه نویسی یک پروژه ی حسابداری برای دانشگاه برداشتم و تقریبا یک سال نوشتمش البته این طولانی شدن بخاطر کم تجربگی و تغییرات زیاد در برنامه بود به طوری که ابتدا با تکنولوژیهای قدیمی شروع کردم و بعد هربار کسی میگفت فلان تکنولوژی هم اومده که بهتره من برنامه را تغییر میدادم و با اون مینوشتم تقریبا ۵ بار این اتفاق افتاد ولی برنامهی بسیار خوبی از آب در اومد و الان در چند جای دیگه هم استفاده میکنند و باعث شد من بهتر برنامه نویسی را درک کنم(لطفا نظر بدید آیا کار درستی بوده؟)
بعد از اون رفتم سربازی و الان سربازیم دو ماهه تموم شده
توی این دو ماه چون از قبل کمی html و css میدونستم شروع کردم به یادگیری php ولی چون به html و css سطح بالاتر نیاز پیدا کردم برگشتم تا ابتدا اونها را یادبگیرم بعد دوباره php را ادامه بدم
بعد از این که html و css و bootstrap را یادگرفتم، دیدم به جاوااسکریپت هم نیاز دارم پس مقداری هم جاوااسکریپت در حد خیلی کم و آشنایی با سینتکس زبان یادگرفتم که درحین یادگیری، با این سایت و شما آشنا شدم و توضیحات شما را خوندم و چون منطقی بود از یادگیری جاوااسکریپت و php دست کشیدم چون اتفاق نظر را در این دیدم که این دو، زبان های خوبی نیستند(شاید هم من اشتباه فهمیدم) و بعد از اون تصمیم گرفتم که با شما دوستان عزیز برای انتخاب یک زبان برنامه نویسی مشورت کنم
شاید اهداف من هم در راهنمایی شما تاثیر بذاره
من میخوام وارد حوزهی وب بشم و از مباحث هوش مصنوعی و بینایی ماشین خیلی خوشم میاد و در آینده قصد دارم در خارج از ایران کار و پیشرفت کنم
البته یک ترس هم دارم و اون سنم هست
همیشه فکر میکنم دیر شده و سنم رفته بالا و میترسم نتونم حرفهای بشم
اینم آدرس وبسایتم هست که نمونه کارهام که با بوت استرپ نوشتم را اونجا گذاشتم
https://arkvn33.ir
پیشاپیش ممنون از راهنماییاتون