Ivar
جون 25, 2019, 12:05ب.ظ
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
سوال من کلیه و کوتاه بنظر شما برای حرفه ای تر شدن و بزرگتر کردن سطح خودمون تو شغل برنامه نویسی باید چیکار کنیم چه سایت های رو دنبال کنیم چه کار های انجام بدیم ممنون میشم هرکی نظرشو بگه
husen
جون 25, 2019, 2:27ب.ظ
این تاپیک ها میتونه کمکتون کنه
هدف از ایجاد این پست. جمع کردن یک سری نکات در باره روش های پیشرفت، و ارتفاء مهارت هاست. باید و نباید هایی که با رعایت اونها می تونیم پیشرفت کنیم. منبع این موارد بیشتر تجربه و مطالعه شخصیست. اگر شما هم چیزی به نظرتون می سه بفرمائید. در ضمن این پست رو آروم آروم به روز می کنم.
باید…
به زبان به زبان انگلیسی در حد توانایی خواند مسلط باشید. دنیای فن آوری به سرعت پیشرفت می کنه و باید بتونین تا جایی که می تونین پا به پاش پیش برین.
همیشه در حال یاد گیری باشید. به هر صورتی باید همیشه تلاش کنید که به…
راستش من آموزش های Css Html jQuery Javascript به پایان رسوندم و میدونم فقط یادگیری با چند پکیج آموزشی و ویدیو ها کافی نیست.
از شما میخوام که بهم راه هایی معرفی کنید باعث بشه پیشرفت کنم!
نکاتی که وجود داره و …
و اینکه شروع کنم قالب های psd رو کدنویسی کنم کار ساز هست؟
سلام دوستان
لطف میکنید و یه پیشنهاد بدین که چه پروژه ای برای خودم تعریف کنم برای یادگیری کلوژر راستش با کلوژر برای دلیران دارم پیش میرم ولی خب میخوام یکم هدفمندتر باشه کارم
پ.ن. خیلی انجمن سوت و کوره
سلام دوستان امیدوارم بخش مناسبی رو برای این موضوع انتخاب کرده باشم !
یک سوالی دارم این که آیا شرکتی هست که مثلا بشه باهاشون صحبت کرد که بدون حقوق داخل شرکت کاراموز شد؟ و چیزایی ازشون یادگرفت چون واقعا نمیدونم برنامه نویس هایی که داخل شرکت ها مشغول هستن چطور کار میکنن چه تکنیک هایی دارد اصلا اصلا هیچ بکگراندی ندارم ولی خب میتونم کد بزنم ولی بدرد خودم میخوره واسه مصاحبه میترسم که چجور سوالی میپرسن یا چیا واسشون الویت داره !!
اگه میشه راهنماییم کنید و یک سوال دیگه جدا از موضوع بالایی ا…
2 پسندیده