سلام
من با سیستم های مختلفی کار میکنم و حداقل برای کارای شخصیام یک لپتاپ ایسوس/ویندوز و یک لپتاپ دل/لینوکس دارم. اغلب کار توسعه را با لپتاپ قدیمی و خوش دستم (دل/لینوکس) انجام میدهم که نسبتا سخت افزار ضعیفی داره بعلاوه یک اوبونتو با محیط دسکتاپ XFCE و یک کالی dual boot شده.
داشتم فکر میکردم به زمانهایی که تنها لپتاپ ویندوزم همراه است و به یک محیط توسعه لینوکس نیاز دارم چیکار کنم؟(یک محیط توسعه برای ویندوزم هم دارم)
خب یک سری چیزا را با گیت و دراپ باکس و بوکمارکهای فایرفاکس ام sync نگه میدارم که همیشه در دسترس باشند. البته چندتا سیستم عامل دیگر روی VMware ایسوس/ویندوزم دارم که شخصی سازی نشدن.
اخیرا هم میخواستم روی یک لپتاپ ضعیف دیگه که کنار افتاده بود Xubuntu بریزم. اما یک مشکلی اینجا هست.
و این مسئله زمان بر بودن شخصی سازی یک لینوکس جدید است! حتی موقعی که روی اوبونتو ام xfce ریختم چون باید از یونیتی کوچ میکردم و از گنوم هم بدم میومد، کلی زمان برای شخصی سازی محیط دسکتاپ و حتی shortcut هایی که یونیتی داشت و روی xfce نداشت و جایگزینهاش صرف کردم که تجربه خوبی نبود.
حالا با فرض debian base بودن سیستم عامل مقصد، شما چه راهی را میشناسید یا استفاده می کنید؟
برای پاسخ دادن هم پکیجهای debianای را در نظر بگیرد، هم راه اندازی محیط توسعه خودتون، هم تنظیمات سطحی محیط دسکتاپ. خوب است که توی پاسخ سیستمعامل های ۳۲ بیتی هم در نظر بگیرید(مثلا اسکریپتی که برای دو محیط بشه استفاده کرد).
یکی از راههایی که هست shell script نوشتن است که فکر کنم بهترین گزینه با توجه به نیازها نیست، ضمن اینکه میتواند توسعهاش طولانی باشد (البته من توی این زمینه تازه کارم). یا محیط توسعه قابل حمل مثل vagrant. راه حلهای پیش ساخته؟
ممنون