نظر و ایده راجع به اپ ساخته شده برای من

سلام دوستان این اپ رو ساختم من میخواستم افراد حرفه ای و صاحب نظر بپرسم چه چیزی میتونه بهبود پیدا کنه و مشکلات اساسیش چیه

این اپ تشخیص چهره اس فقط یک چهره رو فعلا تشخیص میده و فعلا فقط url با پسوند میتونه بگیره )
https://art-smart-brain.herokuapp.com/

1 پسندیده

طراحی خیلی بد :neutral_face:

روی دکمه که میزنم چیزی نشون نمیده و بعد از چند ثانیه و بعد از چند بار دیگه روی دکمه زدن نتیجه رو میگه.

1 پسندیده

مرسی از فیدبک هنوز خوب برای موبایل بهینه سازیش نکردم بیشتر با سیستم های خونگی هماهنگه. برای اینکه چیزی نشون بده باید لینک یه تصویر رو بهش بدین با پسوند براش بعدا میخوام upload هم بزارم.
( این اولین کارم بوده برادر :D)

حتما باید لاگین کنیم تا بتونیم اون اصل اپ یعنی تشخیص چهره رو تست کنیم ؟

2 پسندیده

بله رجیستر کنین اول میخوام ببینم به راحتی رجیستر میشه و ساین این انجام میشه یا نه

به نظرم شما یک یوزر تست درست بفرمایید به اشتراک بزارید خیلی خوبه.

یک پیشنهاد خدمتتون دارم این است که گرافیک زیاد شاید مثلا برای برنامه نویس جالب باشه و همینطور حرفه ای نشون بده ولی بعد از یک مدتی کاربر رو خسته می کنه .

از نظر شخصی من رنگ آمیزی بسیار زیادش باعث شده من وارد مرحله ثبت نام اصلا نشم . البته دریافت ایمیل برای تست اپلیکیشن خودش مزید بر علت شده است.

به نظرم اگر اصل اپ یعنی تشخیص چهره مهم هست مرحمت کنید یک یوزر پسورد تست قرار بدهید

3 پسندیده

[email protected]
pass : test

1 پسندیده

من اصلا متوجه نشدم کار این اپ چیه،‌ میشه بیشتر توضیح بدین؟ البته متوجه شدم‌که باید در تصویر یک‌چهره پیدا کنه اما بعدش چی؟ البته تا همیجاشم خیلی به کار میاد، بیشتر منظورم اینه که هدف شما چیه؟ درضمن من بررسی نکردم که چطور کار میکنه اما بنظر میاد درست کار میکنه

1 پسندیده

چون اولین کارم بود دوس داشتم در عین اینکه بدونم درست کار میکنه برای دیگران، بدونم ضعفاش چیه که تو کارای بعدیم رعایت کنم مثلا یکی از دوستان سورسشو ازم گرفت و برام چند نکته امنیتی گفت (مثلا وقتی عکس ثبت میکنی به راحتی میشه از طریق کنسول کلید api رو برداشت و استفاده کرد). یا اون دوستمون اون بالا توی موبایل دیدش که بهینه نیست.

خوب الآن که application error میده و باز نمیشه.
از روی اسکرین‌شات باید بگم:

• رنگها خیلی جیغ و شلوغ هستن.
  • متنها (به خاطر قرار گرفتن روی پس‌زمینه‌ی شلوغ) قابل خوندن نیستن.
  • رسپانسیو نیست.

بقیش رو بعد از تست میتونم بگم.

خوندن این تاپیک میتونه کمکتون کنه که برای چه موضوع و مفهومی، چه مدل رنگی انتخاب کنید.
ربطی به برنامه نویسی نداره، بیشتر مربوط به هنر میشه، ولی توی طراحی گرافیکی اپلیکیشنها میتونه کمک کنه. (حتی اگه بخواید از فریموورکهای css مثل bootstrap و foundation و bulma استفاده کنید)

1 پسندیده

ممنونم تونستین واردش بشین یا همچنان ارور پا برجاست ؟ میشه بفرستین ارورش رو برام

از همگی دوستان ممنونم این کار اولم بود و فیدبک های شما خیلی مفید بود

1 پسندیده

من وقتی روی دکمه لاگین زدم سریع لاگین نشد چندین بار روی دکمه کلیک کردم تازه رفت روی صفحه دیگه و ادامش

خوبه اولین کار شما اینه!! اولین کار من اصلا ارزش نداشت بهش بگیم کار :smiley:

2 پسندیده

صفحه‌ی اول رو که باز کردم، تقریبا ۳۰درصد از cpuی لپتاپم پر شد و load average از 0.5 رسید به 1. در حالی که توی اون صفحه تقریبا هیچ چیزی وجود نداره. احتمالا پس‌زمینه خیلی سنگینه.
اگه برای باکس login و signup یه پس‌زمینه‌ی سفید با opacity حدود 0.5 بذارید، فکر میکنم خوانایی بالاتر بره و ظاهر هم خراب نشه. (#ffffff88)

زمانی که یوزرنیم و پسورد رو داخل inputهای لاگین وارد میکنم و بعد نظرم عوض میشه و یادم میفته که ثبت نام نکردم و دکمه‌ی signup رو میزنم، خیلی تجربه‌ی کاربری لذت‌بخش‌تری هست اگه مجبور نباشم دوباره ایمیل و پسورد رو اونجا هم تایپ کنم و فقط لازم باشه name رو وارد کنم.
و البته وقتی که مجددا از signup به login برمیگردم هم فورم پاک شده وباید دوباره پرش کنم.

وقتی توی هر input دکمه‌ی enter رو میزنم، خیلی خوب میشه اگه وارد input بعدی بشم و وقتی به input آخر میرسم و enter میزنم، دکمه‌ی submit زده بشه. (کاربر کمتر لازمه بین موس و کیبورد سویچ کنه. برای کاربران موبایل هم خیلی راحتتر میشه)

دکمه‌ی لاگین خیلی کند عمل میکنه. یا باید سرعتش بالا بره، یا یه اتفاقی بیفته که کاربر بفهمه واقعا کلیک کرده و نیاز هست چند ثانیه صبر کنه. (مثلا یه نیم دایره که داره میچرخه جایگزین دکمه‌ی submit بشه)

یه مقدار روی ui کار بشه بهتره، مثلا نحوه‌ی نشون دادن نتیجه‌ی تشخیص چهره. (فکر میکنم اگه یه modal باز بشه بهتر باشه)

چیز دیگه‌ای به ذهنم نمیرسه و سورس رو بررسی نکردم. سرعت تشخیص چهرش بالاست. با عکس بزرگ تست نکردم ولی عکسی که بهش دادم کارتونی بود و یه قیافه‌ی متعجب داشت. (خیلی نرمال نبود)
نحوه‌ی نمایش محل صورت هم به نظرم خوبه (اینکه با html انجام میشه و عکس اصلی رو ویرایش نمیکنه برای کشیدن مربع)

هربار که تب بروزر رو سویچ میکنم به پروژه، صدای فن لپتاپم بلند میشه. احتمالا فقط به خاطر پس‌زمینه‌ی وبسایته.
یه تست دیگه الآن انجام دادم که عکسشو اینجا میذارم. یه چیزی detect کرده که نمیدونم باید به عنوان feature بهش نگاه کنیم یا bug :joy: (گوشی موبایلم اینا رو به عنوان چهره نمیشناسه)
2019-03-30-181156_1920x1080_scrot

الآن که بحثش شد، رفتم اولین کار تحت وب خودم رو نگاه کردم، به طرز افتضاحی روم نمیشه به کسی نشونش بدم :joy: (روی ساب دامین یه سایت نگهداری میشه ولی چون پروژه نصفه موند، لینکش جایی گذاشته نشده که کسی ببینه)

3 پسندیده

ارورش برای heroku بود. احتمالا مشکل از طرف اونا بود که دوباره تست کردم و دیدم مشکلی نیست. (اول فکر کردم شاید درحال ویرایش یه چیزی هستید که داون شده)

1 پسندیده

کلی کپی کاری که فیلم آموزشی دیدم براش البته صفر تا صدش کار خودم نی ولی شما لطف داری :grin:

عالی بود نکات. اسپایدر من😅. نمیدونم چرا حالا وسطیو تشخیص نداده رفته سراغ اون‌یکی. از particles js استفاده کردم میتونم value رو کم کنم سریعتر بشه. اون نکته لاگین هم خیلی بیشتر مشکلش مثلا ارور اشتباه شدن ایمیل کمتر بودن از ۵ کاراکتر و…

نمیدونم ایمیل رو چطور validate میکنید، ولی بهترین روش استفاده از regex هست که اون هم ۱۰۰درصد درست عمل نمیکنه.
یعنی نمیشه یه روشی برای چک کردن ایمیل داشته باشیم که ۱۰۰درصد از عملکردش مطمئن باشیم، مگر اینکه برای ثبت نام کاربر، نیاز به تایید ایمیل باشه (یه ایمیل بفرستیم بهش و توی اون ایمیل یه لینک باشه برای تایید ثبت نام)

2 پسندیده

بعد ثبت نام حداقل یه علامت منتظر باشیدی یا … چیزی بزاری خیلی خوب میشه چون لاگین کردن زمان میبره و کاربر سردرگم میمونه
تشخیص چهره عالی کار میکنه و عکس صورتهای خونی ufc رو که سخت قابل تشخیصه تشخیص میده :smiling_imp:
دیزاینش هم خیلی شلوغ پلوغه کاش کمی ساده کنی
اگر لینک اشتباه بزاری هم هیچ پیغامی نشون میده

1 پسندیده

biigfoot silva کلا با هیچ width و height کله اش نمیخونه :smiley:
سر فرصت تمام این تغییرات رو باید اعمال کنم خوشحال میشم اتفاقا دوستان بیان گسترشش بدن همگی باهم :smiley:

یکم زیادی اشتراکات داریم :joy:
سیلوا مبارز خیلی خوبی هست ، البته من عشق مارک هانت دارم با مشتهای بمب اتمیش .

قراره برنامه شما آخرش چه کاری انجام بده ؟

1 پسندیده