سلام دوستان
من زبانم تقریبا خوبه و کار ترجمه رو انجام می دم. و لغات تخصصی مربوط به علوم کامپیوتر رو بدون مشکل ترجمه می کنم. اما مکالمه زبان انگلیسیم اصلا خوب نیست .
از طرفی قصد مهاجرت دارم.به نظر شما آیا بهتر نیست برای شروع به یک کشور فارسی زبان مثل تاجیکستان مهاجرت کنم و بعد از تقویت زبانم برم یه جای دیگه؟
وضعیت کار کشور تاجیکستان برای برنامه نویسا چطوره؟ و آیا می تونیم با همین زبون فارسی اونجا کار کنیم؟
هر چه بیشتر در محیط که زبان انگلیسی حرف میزنند باشی زودتر زبانت راه میوفته
اگه فقط هدفت از تاجیکستان رفتن اینکه انگلیسی بخونی اینکارو ایران هم میتونی انجام بدی
می خوام برای کار برم تو یه شرکت اونجا استخدام شم و اون وقت در کنارش روی زبان انگلیسیم هم کار کنم. یعنی از تاجیکستان به عنوان سکوی پرش استفاده کنم . و بعد از اینکه زبانم خوب شد برم کشور مورد علاقم.
برای این پیشنهاد می کنم بگردید یکی از بانک های تاجیک رو پیدا کنین، شماره تلفنشون رو در بیارید و بهشون زنگ بزنید. یه شماره یا داستان سر کنین و دو سه دقیقه باهاشون صحبت کنین (کارت تماس بین المللی هم خواستین بگیرین. اون زمان ساعتی 800-1000 بود الان نمی دونم)
یا بهتر خواستین یه شرکت آی-تی رو پیدا کنین. یه پروژه معمولی رو هم در نظر بگیرید. بهشون زنگ بزنین و گفتگو کنین تا ببینین لهجشون چطور هست. لزومی هم نداره پروژه حتمی باشه. آخر سر ازشون تشکر کنین برای وفتشون.
من باهاشون کار داشتم صحبت کردنی فارسی معمولی با یکم تق و توق حرف میزنن، اما قابل فهم هست. من نوشتارشون رو فکر کنم یک روزه یاد گرفتم بخونم. زیاد سخت نبود.
چون مکالمه انگلیسیم ضعیفه نمی تونم جای دیگه برم. تو لینکدین با چند تاشون تماس گرفتم بعضی ها می گن حقوق 200دلاره! بعضی ها می گن 700دلار… نمی دونم کدوم درسته … الان دارم رو چند تا پروژه کار می کنم و می خوام به چند تا از شرکت های برنامه نویسی شون تماس بگیرم.