سلام
من 30 سالمه و تازه برنامه نویسی رو شروع کردم. و میخوام به صورت جدی روش حساب باز کنم. پیشرفتم تو برنامه نویسی خوبه و سریع یاد میگیرم. مثلا یه خورده دیگه وقت بزارم میتونم وارد بازار کار به عنوان front-end وب بشم.
البته یه سری مسائل باعث تردیدم شده، مثلا آینده اینکار در سنین بالاتر چجوریه و اینکه من به عنوان یه برنامه نویس تازه کار بخوام به درجات بالاتر برسم مثل سطح بندی هایی مثل junior یا senior و… چقدر ممکنه؟
البته یه نیم نگاهی هم به مهاجرت با همین برنامه نویسی مثلا به کانادا دارم اگه بشه.
حالا به نظر شما دوستان و اساتید کار درستی میکنم یا نه؟ بهتره بگید که کار درستی میکنم. (شوخی)
منتظر راهنمایی هاتون هستم
تا وقتی چیزی از لحاظ منطقی مشکل نداشته باشه، انجام دادنش ممکنه. (البته به معنی این نیست که حتماً انجامش میدی.) به زمان و انرژی ای که روی اون کار میزاری بستگی داره. به حوادثی که به طور تصادفی تو زندگی رخ میدن و مسیرش رو تغییر میدن هم بستگی داره. پس 50 درصد شانس موفقیت داری که خیلی زیاده!
اگه تو چیزی به این جمع بندی برسم که واقعا برام مفیده به اندازه تک تک سلولهای بدنم انرژی میزارم.
بنظرتون توی چه فیلد یا پلتفرمی کار کنم؟ خودم به وب علاقه دارم تا الان هم خیلی براش وقت گذاشتم دلم نمیاد بزارمش کنار و کار هم براش زیاده ولی یه مقدار گستردگی بیشتری داره و البته نیاز هم نیست که همه چیز رو بلد باشیم ، از طرفی با react هم میشه اپ نوشت.
اگه به وب علاقه داری همین راه ادامه بده . تا وقتی علاقه باشه روزی ۱۰ ساعت هم کار کنی خسته نمیشی توصیه من اینکه وقتی دانش کلی از تمامه قسمت های stack وب گرفتی از SQL تا API , CSS ,جاواسکریپت یک technology مثل react به صورت حرفه ای سعی کن یاد بگیری یعنی هر کتاب و سخنرانی یا مقاله که پیدا کردی استفاده کن
به نظر من قبل اینکه مستقیم وارد پلت فرمی بشی مثل وب و این چشم انداز رو داری که آینده فول استک بشی و درک عمیقی از حوزه برنامه نویسی و نرم افزار داشته باشی از اول سعی کن اصولی شروع کنی
برای مثال برای اینکه اول یه دید خیلی درستی به این حوزه داشته باشی از بسترش برو سراغ لینوکس سعی کن تا می تونی بهش مسلط بشی و باهاش کلنجار بری همین لینوکس یه دید حرفه ای بهت می ده که سراغ هر زبان و پلت فرم ابزار خواستی بری سریع تو دستت بگیری
برای درک برنامه نویسی هم بهت پیشنهاد میدم با زبان سی شروع کنی یه درک پایه ای و قوی خوبی از برنامه نویسی بهت می ده و الگوریتم و فلوچارت هم که نقشه راه حل مسله هاست در کنار زبان برنامه نویسی
جلوتر که رفتی می تونی در مورد دیزاین پترن ها و تجزیه و تحلیل سیستم ها هم کار کنی و تجربه کسب کنی
ولی باز میگم طبق تجربه 14 و 15 سالم تو این حوزه بهت میگم سعی کن از اول اصولی شروع کنی تا اینکه با عجله بری سراغ یه پلت فرم نتیجشو آینده می بینی