سلام . بچه ها چند وقت پیش پیشنهاد استخدامی داشتم سری سوالات پرسید و دیدم مشکلات وجود داره . مثلا بهم میگفت شب کار نکن از ۶ عصر حق کار نداری
خب کار پاره وقت بود و من میتونستم هرطور دلم میخاد کار کنم ولی اینا اینطور فکر میکردن باز دهی من بالا تر میره و … حالا یه مقدار نگرانم . من تا ۴ صبح کار میکنم میخوابم ۱۰ صبح پا میشم باز دانشگاه میرم میام کار میکنم .
الان بازدهی من پایین میره با اینکار یا شماها هم اینطوری هستین چون الان دیدم یه سری هاتون آنلاین هستین من شخصا کار شبو دوست دارم شما تجربه ای در این زمینه دارین ؟
شما ورزش رو تو برنامه خودتون بگنجونید و همینطور مدتی زود بخوابید تا ساعت ۶ ۷ صبح بیدار بشید متوجه می شید بازدهی شما واقعا بالاتر می ره. مخصوصا صبح خیلی کمک می کنه در حل مشکلاتی که روز قبل نتونستید حل کنید
من اکثرا شبا کار میکنم ولی شب کار کردن خوب نیست و خود شب بیداری کلی مشکلات و عوارض میاره که در مروز زمان آشکار میکنن ولی متاسفانه چاره نیست و سیستم آموزشی ایران متاسفانه بزرگترین سد در مقابل کار کردن و یادگیری علم و دانش است.بازده کاری هم همیشه وقتی بالا هست که ذهن استراحت کافی کرده باشه و عوامل استرس زا و تنش زا وجود نداشته باشه و بستگی به خود شخص هم داره .من رشته اصلیم حقوقه و در دفتر وکالت هم کار میکنم کنارش برنامه نویسی هم میکنم و برای همین شب های طولانی مجبور شدم بیدار بمونم این شب بیداری ها عوارضش خارج از بحث اینجاست ولی بلای خیلی بدی ب سر ذهنتون میاره و سلامت جسم و روان رو به فنا میده و حتی ممکنه بعدا به مشکلات روانی هم گرفتار بشه شخص برای همین اگر براتون مقدور باشه سعی کنید شب ها تو خواب آسوده باشید.