کتاب The Pragmatic Programmer

من با توجه به اینکه بعضی از دوستان از کتاب The Pragmatic Programmer تعریف کرده بودند این کتاب تهیه کردم و خوندم به نظرم در خوش بینانه ترین حالت از 10 تا 20 درصد این کتاب استفاده کردم.چون کتاب قدیمیه یکسری موارد رو که میگه که الان استفاده از اونا بدیهی مثلا استفاده از git به جای svn و بیشتر مباحث رو توش عمیق نشده و جای کار داره. در کل زیاد از این کتاب استفاده نبردم.
این کتاب توش درباره soft skills,hard skills صحبت میکنه که به نظرم ترکیب کتاب The Clean Coder و کتاب Clean Code خیلی بهتره تا خوندن این کتاب و در این کتاب ها مباحث تازه ترن به نسبت و همچنین از عمق بهتری برخوردارند.

اگر کتابی که بیشتر مربوط به conceptهای برنامه نویسی هست و خودتون خوندین و لذت بردین و به کارتون امده رو میشناسید .لطفا اینجا بگید تا ما هم استفاده کنیم.با تشکر

5 پسندیده

کتاب هم بستگی به سلیقه فرد داره. برای من کتاب های uncle bob بسیار غیر معقول و دور از واقعیت بود
بعضی پیشنهادها که باهاشون اساسی مشکل دارم
اینم بگم که اول که خوندم به نظرم عالی بود. اما بعدا نظرم عوض شد

کتاب pragmatic programmer بیشتر به دردم خورد وقتی خوندم

3 پسندیده

جالبه. ولی در کل به نظر هر چی این کتاب میخواد بگه رو تو اون دوتا کتاب خیلی بهتر گفتن.
سام عزیز بعد از خوندن کتاب های زیر چه کتاب رو پیشنهاد میدید؟

• clean code
  • clean coder
  • pragmatic programmer
  • refactoring
1 پسندیده

بیشتر خودت به چه موضوعی علاقه داری ؟ کتاب تخصصی تر در اون زمینه بگیر
کتاب مدیریت an elegant puzzle خیلی خوب بود

1 پسندیده

دقیقا مشکل همینه من میخوام تو conceptهای برنامه نویسی بیشتر مطالعه کنم ولی هر چی سرچ میکنم چیزه بدرد بخوری پیدا نمیکنم . حالا یا خوب سرچ نمیکنم یا نیست نمیدونم؟

به نظر من این کتاب هایی که نوشتی برای کانسپت ها و اینا کمک چندانی نمی کنه. برنامه نویس بودن یه چیزه مهندس نرم افزار بودن یه چیزه دیگه. اما در کل خیلی پیشنهاد می کنم سعی کنی بجای خوندن در مورد برنامه نویسی در مورد زمینه های دیگه مهندسی نرم افزار و CS مطالعه کنی. این جور در های زیادی به روت باز می شه که هر کدون می تونه خیلی در پیشرفت بهت کمک کنه. از مباحث ریاضی بگیر برو تا تئوری های مختلف، scale های مختلف و غیره.

4 پسندیده

شایدازکتاب patterns of enterprise application architecture خوشت بیاد
اما کتاب های از این دست همیشه کلی گویی دارند
چندتا کتاب تخصصی تر تو زمینه های مختلف بخون ببین کدوم بیشتر جذبت میکنه

2 پسندیده

منظورت از cs رو نفهمیدم؟

سمیر جان خیلی عالی میشد اگه از هر مبحثی که مد نظرت هست. یک کتاب معرفی کنی :wink:

Computer Science

والا خیلی گستردست. باید اول همونجوری که سام گفت زمینه مورد علاقت رو پیدا کنی. و از اونجا بری جلو

من در حال حاضر دارم بک اند کد میزنم . منظورت از زمینه علاقه رو متوجه نشدم؟

این کتاب نیاز به درک کامل جاوا نداره؟

به نظرم اگه backend کار می کنی در مورد سیستم های distributed تحقیق کن و کتاب های این زمینه رو بخون
نه الزاما نیازی به جاوا نداره

2 پسندیده

خوب مثلا:

• ‌Big data
  • Distributed software
  • Database design
  • Game development
  • Compilers and Language design
  • FP
  • OS development
    و ۱۰۰۱ زمینه دیگه هست و اینقدر هم متفاوت هستند که به نظر من اگه همین جوری بخوای در موردشون بخونی شاید یه خورده وقت تلف کردن باشه. چون ممکنه اصلا نپسندی. واسه همین پیشنهاد می کنم یه سری مقاله بخونی یا پادکست گوش بدی و در مورد زمینه های مختلف یه مقدار اطلاعات کسب کنی تا ببینی بیشتر به چی علاقه داری
5 پسندیده

اتفاقا به این مبحث خیلی علاقه دارم. و کلن چیزی که میدونم خیلی بهش علاقه دارم هندل کردن یه اپ خیلی بزرگه مثل توئیتر و … . میدونم مبحثای خیلی مختلفی این وسط هست ولی کسی که مثلا مثلا tech lead اصلی این شرکت هاست . تو چه زمینه های خونده و با بهتر بگم چه اسکیل های داره.

1 پسندیده