سلام.من یه سرور از هتزنر گرفتم.میخوام بهش ریموت بزنم خطای time out میده .چند بار هم ip عوض کردم.تو کنسول سایت هتزنر مشکلی نداره اما تو putty , cmd نمیتونم به سرور وصل شم.ip فیلتر نیست پینگ گرفتم.پورت ssh عوض کردم ولی مشکل رفع نشد .ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه.
مشکل از آیپی نیست عزیز پرت ssh روی بعضی از پرووایدر ها فیلتر شده. من روی های وب وصل می شم روی ایرانسل نمی تونم. آیپی هم فیلتر نشده
من ایرانسل وهمراه اول وadsl چک کردم.هیچکدوم جواب نمیده.پورت ssh رو هم عوض کردم
سلام. یه نکته اینه که پینگ لزوما مشخص نمیکنه که اون ip فیلتر شده یا نه. برای من پیش اومده خیلی وقتا پینگ گرفتم ولی ssh یا یه HTTP Get ساده هم نداده. در مورد مشکل شما دو حالت وجود داره. یکی این چیزی که شهریار گفت در مورد پورت ۲۲ که برای ssh عه و واقعا رو بعضی پروایدرا فرق میکنه (تو مثالای خودم، رایتل اوکی بود کلا) و دومی اینه که واقعا آیپی بن شده. تو حالت اول اگه بتونی با کنسولی که تو پنل فروشنده هست (که فک کنم هتزنر هم داره) وارد سیستم بشی و پورت ssh رو به یه عدد دیگه مثلا 8080 عوض کنی درست میشه ولی تو حالت دوم کاریش نمیشه کرد.
کلا هم اینکه میگی ip عوض میکنی و بازم همینه مهم نیست. خیلی از ipهای هتزنر بسته شدن. عملا دیتاسنتریه که پیشفرض اینه که ip خریداریشده بن شده.
من پرت عوض کردم تغییری نکرد.با چه روشی میتونم بفهمم ip فیلتره؟
اگه ssh کار نکنه عملا فیلتره ولی به جز ssh، اگه دسترسی داری میتونی apache2 نصب کنی و اگه به ipت ریکوئست بدی، باید یه صفحه سایت بیاره.
جزئیات بیشتر:
من فکر میکنم هیچکدوم از اینا نباشه.
سیستم جدید فی۰لتری۰نگ اینطوریه که packet ها رو اسکن میکنن و از روی شکل دیتا، تشخیص میدن ترافیک، مال فیل۰ترش۰کن۰ه یا نه.
یعنی با پورت کار ندارن. با ip کار ندارن. شکل دیتا اگه شبیه یکی از پروتکلهایی باشه که برای دورزدن استفاده میشه، کانکشن رو drop میکنن (به جای سرور، پیغام ack میفرستن) یا کارهای اینطوری.
و ssh روی هر پورتی که باشه، میشه ازش برای port forwarding استفاده کرد با فلگ -D
و یهجور پرا۰کسی درست کرد:
ssh –D local_port ssh_server_hostname
این اتفاق واسهی سرورهای منم میفته. یا نمیتونم ssh بزنم یا میزنم و بعد از چند ثانیه کانکشنم بسته میشه.
کاریش هم نمیشه کرد. مگر اینکه کانکشنتون رو از داخل یه فی۰لترش۰کن رد کنید.
سیستمی که دارن برای پیدا کردن و دراپ کردن کانکشنها استفاده میکنن اینه:
از صفحهی ویکیپدیاش:
It is able to detect traffic protocols such as SSH tunneling
یه سیستمه که چینیها ساختنش و یه سری کشورها ازش استفاده میکنن که ما هم یکیشونیم.
مردم چین هم یه فیلت۰رش۰کن درست کردن که میاد یه سری دیتای رندم جابهجا میکنه بین کلاینت و سرور، که اون سیستم نتونه ترافیک رو شناسایی کنه.
موشوگربه بازیه.
سلام. ممنون از همه برای کمک برای حل مشکل .
سرور من با اینکه ping داشت فیلتر شده بود.
من حدود 40 تا ip عوض کردم تا مشکل حل شد.
چقدر هزینه شد؟ یادمه هنتزر برای عوض شدن آیپی هم هزینه می گیره
0.3یورو تقریبا
برای اینکه مطمئن بشید آیپی بن شده این دستور رو بزنید ببینید خروجی میده یا نه؟
nc IP 22
مثلا برای یه سرور نمونه این رو میده و یعنی اتصال برقرار شده:
```
SSH-2.0-OpenSSH_7.9p1 Debian-10+deb10u2