راهنمایی در خصوص Single page application

سلام
در خصوص ایجاد SPA راهنمایی کنید لطفا
برای سایتی که بک اندش با django نوشته شده
کار هایی که میخوام انجام بدم
فرض کنید یه سری کاربر داریم که میخوایم لیستشون رو ببینیم
میخوام 10 تا کاربر نمایش داده بشه بعد اسکرول شد به انتها یا مثلا آخر لیست ده تایی روی گزینه موارد بیشتر که کلیک شد 10 تا دیگه رو تو همون صفحه نشون بده
یا بتونم جست و جو انجام بدم بدون get و تو همون صفحه نتایج نشون داده بشه
یا مثلا فرض کنید یه صفحه برای پست گذاشتن وجود داره وقتی میخوام پست بزارم یه گروه میتونم برای پستم انتخب کنم حالا میخوام که بتونم توی همون صفحه اگه خواستم یه گروه جدید هم ایجاد کنم(توی همون صفحه به صورت spa)
نکته مهم اینه که میخوام خیلی سریع بتونم یادبگیرم و پیاده سازی کنم پس لطفا بهترین و کامل ترین ابزار رو پیشنهاد نکنید راحت ترین و سریع ترین رو بهم پیشنهاد بدین
vue؟ react ؟ یا …

جستجو بدون get یعنی چی؟
با vue خیلی زودتر به نتیجه میرسید.
برای infinite scrolling به لینک زیر یک نگاهی بندازید بد نیست

1 پسندیده

سلام
معمولا برای جست و جو یه request از نوع get میزنیم دقیقا جوری که گوگل سرچ میکنه
اما من نمیخوام این request زده بشه و نتایج توی یه صفحه دیگه نشون داده بشه! میخوام این اتفاق تو همون صفحه بیوفته

سلام
من الآن دارم یه سری ویدیو توی یوتیوب میبینم اما شخصی که ویدیو رو گذاشته از firebase به عنوان Back end استفاده کرده و متاسفانه من دوره ای که vue رو با django آموزش بده ندیدم! خیلی تفاوت داره که Back end با چی نوشته شده باشه؟

فکر میکنم پاسخ شما در همون link باشه, get در js انجام میشه و میتونه بدون redirect انجام بگیره یا فقط address bar تغییر کنه. و کلا مضوع بحث SPA هست :hugs:

1 پسندیده

اگر منظورتون تداخل با template django هست، به راحتی میتونید این مشکل رو حل کنید با ست کردن delimiter

برای گرفتن اطلاعات توی ویو های جنگو باید خروجی json برگردونید ( return کنید)

1 پسندیده

با توجه به نیاز شما پیشنهاد من اینه که اول api طراحی و داکیومنت بشه, بعد روی front end کار کنید. البته لازم نیست کل api اول طراحی بشه و داکیومنت سنگین‌ باشه. Api بر اساس نیاز و زمان بندی جلو ‌بره و داکیومنت میتونه فقط روش استفاده از api رو نشون بده

میتونید از apiray کمک بگیرید

2 پسندیده

سلام شما میتونید کلیه کاربرهاتون بگیرید و در یک آرایه ذخیره کنید(التبه اگه نمیخوای لیستون به روز باشه) و بعد نحوه نمایشش و جستجوها دست خودتون هست که چجوری باشه بدون نیاز به ارسال درخواست.

2 پسندیده

شک دارم کار درستی باشه

2 پسندیده

میشه توضیح بدید از چه نظر؟

چون بخش بزرگی از دیتا بی دلیل به سمت کاربر فرستاده میشه و پردازش زیادی باید در مرورگر انجام بگیره.
اصلا دلیل این کار چی میتونه باشه؟ مگر فرستادن درخواست چه اشکالی داره؟

2 پسندیده

من ازتون باز چیزای مهمی یاد گرفتم. و ازتون ممنونم.

1 پسندیده

درضمن این کار میتونه نتیجه برعکس بده و سرعت لودینگ رو برای یوزر بیاره پایین، bad user experience

2 پسندیده