Rust VS Go For Backend

سلام خسته نباشید. یه سوالی داشتم. من دارم برای بک-اند با زبان گولنگ کار میکنم و میخواستم بدونم همین زبان رو ادامه بدم یا نه و یا اینکه راست بهتر از گولنگ هستش ؟
سوال دوم من اینه که ایا به عنوان بک-اند دولوپر نیازه که راست یاد بگیرم ؟
سوال سومم اینه که اصلا راست توی کجا بیشتر استفاده میشه و ایا ارزش یادگیری داره یا نه ؟

با درود خدمت شما دوست گرامی.
به انجمن خوش اومدید

به صورت کلی اگر بخوام توضیح بدم برنامه نویس نباید روند یادگیری خودشو متوقف کنه حالا چه یادگیری زبان جدید چه بخواد یک کتابخانه یا دیگر دسته بندی های وابسته رو یاد بگیره مخصوصا بکندی ها الان باید یک devops خوبی هم باشند.

لازم به ذکر است. بستگی به هدف شما داره. بهترین راه نپریدن به شاخه های مختلف برای گرفتن شغل هست مخصوصا اگر سن زیر ۲۵ سال دارید. به نظرم rust زبانی هست که باید حتما یک پیش زمینه خوبی در برنامه نویسی با شما باشه برید سمتش.
بهتره برای این کار به سمت linkedin برید و آخرین جاب آفر های در زمینه خودتون و rust رو ببنید. اینجوری خیلی کمک می کنه تصمیم خوبی بگیرید برای آینده شغلی شما یادگیری و فان بودن یک بخش ای زندگی هست ولی پیدا کردن کار ثابت یک بخش بسیار مهم تر

ولی فکرنمی کنم go آفر های کمتری داشته باشه نسبت به rust برای مواردی که فرمودید

بازم بستگی داره که بکند از نظر شما چی باشه؟ مثلا در زمینه وب یا در زمینه امبدد سیستم این باز یک سوال کلی هست که خیلی به هدف شما ربط داره. نه لازم نیست چون بکند کار هستید بخواهید راست هم یاد بگیرید این یک چیز انتخابی هست.

زبان های جدید مثل rust go elixir و دیگر زبان ها مثل zig همشون برای مصرف عمومی برنامه نویسی درست شدن. پس شما نمی تونید بگید کدوم بهتره کدوم بدتر. شما باید به جامعه اون نگاه کنید اونجوری می تونید ببنید مثلا در زبان rust روی امبدد سیستم ها جامعه فعال تر و ابزار های بیشتری داره پس گزینه بهتری هست برای کار در اون زمینه ولی یک جا هست می گید مثلا روی مباحث کوبر و … که مربوط به بستر سازی برای اپلیکیشن ها نمی دونم بحث cloud اینا ممکنه go. خوب کار کرده باشه پس شما اگر نیازشو داشته باشید می تونید مشاهده کنید

خیلی از سوالات شما در بازار کار بیشتر جواب می گیره مثلا من بودم به شما پیشنهاد می کردم برید تمام جاب آفر های rust و go رو در سایت های کاریابی linkedin ببنید دو هفته مانیتور کنید ببنید نیازمندی چی می خوان دنبال چی هستند قشنگ دستتون می یاد که هر زبانی الان در ترند شدنش در چه مصرفی هست

2 پسندیده

با سلام و عرض ادب
ممنونم از پاسخ شما
من خودم نزدیکای 18 هستم و تازه وارد فضای لینکدین شدم واسه همین نمیدونم دقیقا کجا ها باید دنبال آگهی و … باشم.
از طرفی هم من چند وقته دارم با گولنگ کار میکنم و با یه سری اساتید که در خارج از ایران حضور دارند صحبت کردم و گفتن بازار کار خوبی داره و یه سری نکات برای این راه بهم گفتند.
دلیل سوال من برای یادگیری راست اینه که من خیلی جاها اسم این زبان رو شنیدم و حس کردم همه باید بلد باشن ولی گنگ بودم واسه همین سوالمو اینجا مطرح کردم
کلا متاسفانه من یه اخلاق بدی دارم اینه که همیشه حس میکنم راه غلطی رو دارم میرم واسه همین همیشه دودل هستم.
من خودم دارم از سایت roadmap.sh مسیر گولنگ رو ادامه میدم. خواستم بگم اگر پیشنهادی در این مسیر ( توسعه بک-اند با گو ) دارید ممنون میشم کمکم کنید.

درود مجدد خدمت شما

متاسفانه من Go کار نمی کنم شرمنده در این زمینه نمی تونم کمک کنم.

سن خیلی خوبی دارید. پیشنهاد اکید می کنم هرچی پول دارید برای زبان انگلیسی هزینه کنید و همینطور خودتون رو به شدت در زبان قوی کنید

بالای این سایت می تونید یک بخشی نوشته job رو پیدا کنید در لینک LinkedIn Job Search: Find US Jobs, Internships, Jobs Near Me و در سرچش مثلا جستجو کنید زبان برنامه نویسی رو بعد در صفحه بعدی تمام شغل هارو می یاره که می تونید باز در جستجو کشور رو هم اضافه کنید مثلا آلمان. وقتی آلمان زدید آخرین شغل هارو می یاره می تونید فعال کنید که بهتون هر روز آخرین شغل در این تیتر رو براتون ایمیل کنه!!

سایت های کاریابی هر کشور نیز بسیار خوب هستند

من به شخصه پیشنهاد می دم خیلی به پیشنهادات همه افراد. ۱۰۰ درصد اعتماد نکنید. خودتون دست به کار بشید به خوبی می تونید بازار رو بررسی کنید. مثلا می گند Go بازار خوبی داره؟ با چندسال سابقه کار؟ با چه اسکیل هایی آیا نیاز داره به فناوری یا فریم ورک خاصی آشنا باشید؟ و … اطلاعاتی که هر کدومشون مثلا می تونه مسیر یادگیری رو عوض کنه پس علاوه بر مشورت از دوستان خودتم هر روز درگیر باش که زبان انگلیستو خوب کنی همه چیز برات چندین برابر راحتتر می شه.

در زمان من هم حتی اگر زبان انگلیسی خوبی داشتم بالاخره می شد یک چیزی پیدا کرد در اینترنت دیال آپی ولی الان عزیزم شما هم سن خوبی داری هم اینترنت با همه محدودیت هاش می تونه بهت اطلاعات خوبی بده.

تنها چیزی که پیشنهاد خودم هست اینکه چندین شاخه نپر می دونم حال می ده سن سال هم اینرا می خواد ولی عمرتم زود می گذره. Go هم بازار کار بدی نداره نسبت به زبان های جدید خیلی هم طرفدار داره در ایران هم شرکت های خوبی روش تمرکز کردن

اگر انتخابت در نهایت x شد بشین اولین مرحله قشنگ کورس های اولیه رو ببین بعد پروژه بزن در زمان پروژه کامیونتیشو پیدا کن کجا جمع می شند در اینترنت سوال کن پاسخ بده بعد کتاب بخون ( اگر تونستی در جایی هم کارآموزی بگیری خیلی خوب می شه ولی نه جایی که سطح افراد خیلی پایین تر از خودت باشه مثلا شرکتی با دو سه نیرو)

در طول دانشگاه سرکار برو شرکت های مختلف درخواست بده رزومه رو خوب کن اگر تونستی کد باز محصولی رو با بهترین تواناییت بزن و بزار در گیت هاب

کسی نمی تونه بهت بگه در چه زبانی کار کنی یا نکنی خیلی هاش سلیقه ای هست خیلی هاش راحتی طرف و تجربه یک شخص هست که اتفاقا راه موفقیت شما نیست.

پیشنهادات من به عنوان بکند کار اینکه:

۱. کنار یادگیری خود Go کتاب مهندسی نرم افزار و طراحی سیستم بخون.
۲. وقت خیلی مناسب بزار برای یادگیری داکر و بعدا کوبرنتیز
۳. هیچ چیزی با اهمیت تر از زبان انگلیسی مخصوصا در دو سال آینده برای شما نیست
۴. استمرار رمز موفقیت هست

2 پسندیده

مهندس توضیحات شما رو خوندم و ممنونم بابت این توضیحات شما
من بچه تر که بودم زبان های برنامه نویسی زیادی رو باهاشون کار کردم متاسفانه و الان برام درس عبرت شده
ولی دیگه به قول خودتون من X رو انتخاب کردم و ادامه میدمش
سوال یکی مونده به آخرم اینه که امروزه آموزشگاه های زیادی برای آموزش زبان انگلیسی وجود داره. بنظر شما کدومش معتبر تره و کیفیت آموزشی بهتری داره ؟ چون تعداد آموزشگاه ها بالاست منم یکمی گنگ شدم واسه همین نمیدونم طرف کدوم برم و نمیخوام مثل کانون زبان وقتم هدر بره

و سوال آخرم اینه که آیا دانشگاه واقعا چیزی به من یاد میده ؟ یعنی رفتن به دانشگاه مزیت حساب میشه یا وقتم گرفته میشه ؟ و اینکه کدوم دانشگاه برم در آینده من تاثیر داره یا نه؟ ( آینده کاری / مهاجرتی )

در داخل مصاحبه های که باید پیشننیاز مهندسی کامپیوتر کارشناسی رو داشته باشی
در بیرون هم زیاد براشون مهم نیست ولی علوم مرتبط براشون یک امتیاز هست
دانشگاه بستگی به خود فرد داره و چه دانشگاهی بره !! اگر پیگیر باشی بله خوبه ولی اگر نه فقط می خوای بری یک چیزی پاس کنی بیای خوب برات مشکل ایجاد می کنه
به دور کارشناسی دوره کلیات نگاه کن بهت کمک می کنه ارتباط بگیری و همه این موارد خوبیش ها بیشتر از بدی هاش هست
نظر من که خوبه

واقعیت در این موضوع زیاد دستم بر نمی یاد در موردش خدمتتون توضیح بدم

2 پسندیده

سلام. یک مقدار دیر رسیدم. در مورد راست من خودم دارم برای استفاده‌های زیر یاد میگیرمش:

• برنامه‌نویسی بک‌اند(شامل وب و بعضی چیزای دیگه). گزینه‌هایی که برای اینکار دارم که مدرن هم باشن راست، گو، پایتون، جاوا، روبی و تعداد قابل توجهی زبان دیگه هستن.
  • برنامه‌نویسی ژنتیک. احتمالا بهترین گزینه برای اینکار که مدرن هم باشه یا گو هست یا راست ولی بنظرم راست استفاده بهینه‌تری از سخت‌افزار داره.
  • برنامه‌نویسی توکار یا امبدد. تا جایی که خبر دارم تنها گزینه مدرن برای اینکار راست هست.
  • شاید در آینده برنامه‌نویسی کرنل. مثل بالایی

خب اشتراک این‌ها میشه راست :slight_smile:
البته چند سال هست پایتون کار می‌کنم اما برای کار دومی و سومی که الآن نیازشون دارم جواب‌گو نیست.

حالا در جواب سوال شما اگر می‌خواید صرفا برای برنامه‌نویسی بک‌اند وب از گو استفاده کنید شنیدم که هم از لحاظ بهینگی و هم جامعه گزینه خیلی خوبی هست. اگر برای کار دیگه‌ای میخواید باید ببینید برای اون کار چه نیازمندی‌هایی دارید. و همونطور که شهریار گفت از این شاخه به اون شاخه بپرید بد میشه واستون. پیشنهاد من اینه که همین گو رو چند سال روش کار بکنید. اگر بتونید یه آقا بالاسر واسه خودتون جور کنید که منتور باشه و فرایند یادگیری رو تندتر کنه خیلی بهتر هم میشه.

راجع به زبان انگلیسی هم باید با یه متخصص مشورت کنید ببینید توی شهر خودتون کجا بهتره. و البته یادگیری زبان انگلیسی نباید به کلاس زبان محدود بشه و خودتون باید پیگیر باشید. این پست رو من مرتبط با این موضوع نوشتم: آیا برای یادگیری برنامه‌نویسی دانستن

1 پسندیده

سلام
مرسی از توضیحات شما
متوجه حرف شما هستم
دررابطه با منتور من اصلا نمیدونم از کجا باید منتور گیر بیارم و یا چگونه فرایند یادگیری خودم رو افزایش بدم. من از اول راه همیشه تنها بودم و تنها یار و یاورم گوگل بوده :sweat_smile:
نظر خودمم بر این هست که بک-اند رو با گو ادامه بدم و روی شاخه دیگه ای نپرم
در رابطه با زبان انگلیسی باید بگم که تحقیق زیاد کردم ولی حجم زیادی از اموزشگاه وجود داره و همه میگن که همشون خوبه. :sweat_smile: واسه همین یکمی سخته تصمیم گیری در رابطه با این موضوع
و مرسی برای فرستادن اون پست. مطالعه میکنمش
با تشکر

باید شبکه‌ات رو قوی‌تر کنی یعنی با افراد داخل و خارج کشور ارتباط بگیری. واسه راست و تایپ‌اسکریپت الآن به امید خدا تیم دلتا‌چت میتونن کمکم کنن مثلا چون قبلا با یکی از اعضای تیم قبلا آشنا شده بودم.

واسه انگلیسی هم اگر واقعا آموزشگاه‌های شهرتون از یک سطح هستن من جای شما بودم اونی که به خونه‌ام نزدیک‌تر بود انتخاب میٰ‌کردم. اون پست هم صرفا برای فهمیدن اهمیت انگلیسی توی یادگیری برنامه‌نویسی بود.

1 پسندیده