سلام دوستان
من یکم SQL بلدم در حد ایجاد دیتابیس و گرفتن گزارش و اینها. الآن برای یه پروژه باید برای سایتی که روی Heroku قرارداره دیتابیس جدید ایجاد کنم با Postgresql. من منبع زیادی پیدا نکردم متاسفانه و نمیدونم اولاً اصلا چطوری به Postgresql توی Heroku دسترسی پیدا کنم که اون کدهای Create Database و اینها رو بنویسم توش و دوماً اصلاً نمیدونم چطوری اون دیتابیسی که ساختم رو به سرور وصل کنم که وقتی یه user اطلاعات رو وارد میکنه بره بشینه توی دیتابیس من. یه سری دانشجوها قبلاً یه بخشی از کار رو انجام دادن اما من باید دیتابیس های جدید ایجاد کنم و یه سری تغییر بدم اطلاعات رو.
رشته ام غیرمرتبطه و کانادا هستم. ببخشید که سوالم خیلی ابتداییه. ممنون میشم راهنماییم کنید.
درود دوست گرامی. آیا از زبان برنامه نویسی استفاده می کنید در این پروژه که ORM (کتابخانه که اتصال به بانک اطلاعاتی رو راحتر می کند و یک سری امکانات فراهم می کند برای راحتی کار) داشته باشد؟ یا فقط یک پستگرس می باشد.
در اینجا یک سری محتوا در مورد مستقیم وصل شدن و همینطور انجام مراحل سایت جداول داره
اینجا هم
در کل اینجور که مشخص هست به صورت کلی (من تست نکردم). وقتی شما اپ های مورد نظر رو به پنلتون اضافه می کنید به شما یک دسترسی خط فرمان می ده (ترمینال) بعد می تونید اونجا کد هاتون یا بانک اطلاعاتی و … رو مدیریت کنید و به سرور بفرستید
heroku pg:psql
راه های دیگه هم هست مثلا ببنید جایی هست بهتون url بده در پنلتون برای دیتابیس آیپی پسورد یوزر اگر بده می تونید اون رو صل کنید به نرمافزار هایی مثل Navicat فکر کنم pgadmin (رایگان) هم بشه
مطمئنن کار با نرمافزار که گرافیک داشته باشه برای شما راحتتر خواهد بود
ممنون از راهنماییتون.
اینها چیزایی هست که نوشتن.
We will be working with an agile methodology, assigning tasks and tracking progress with JIRA/ Wrike tickets, and holding weekly scrum meetings with development team to keep track of deliverables.
In this project, we will use Heroku as our cloud application platform. Heroku is free and practical in both developing and deploying web applications in different programming languages. It provides the essential infrastructure and helps developer to concentrate on codes better and choose among several databases and data stores according to the precise needs.
As our database platform, we decided to use PostgreSQL because it is an open source and free platform, an object-relational database system, with a high reputation for reliability, feature robustness, and performance.
We will also work with Github and connect it to Heroku.
تا جایی که فهمیدم با جاوا کار میکنن اما یه سری مدلهای ماشین لرنینگ هم از قبل فکر میکنم با پایتون نوشته شده که من بعداً باید یه دیتابیس هایی رو بهش وصل کنم. اپلیکیشن رو از قبل به Heroku اضافه کردن و سایتش هم همین الآن بالا میاد. ولی مثلاً مشکلاتی داره مثل اینکه صفحه ثبت نام پزشک ها و بیمارها یکیه و دسترسیهاشون هم تقریباً یکیه. همچنین نیاز هست که یه دیتابیس هایی طراحی بشه که توش اطلاعات مربوط به بیماری های مختلف نگهداری بشه. تو آموزشهای SQL یه نرم افزار My Sql بود که توش دیتابیس اینارو میساختیم. نمیدونم اینجا چطور باید بسازم.
به نظر میاد پیچیدهتر از چیزی باشه که فکرشو میکنید. پیشنهاد میکنم کسی رو برای انجام این کارها استخدام کنید.
متاسفانه پروژه دانشگاهیمه. اما دوست ندارم بدم بیرون برام انجام بدن. میخوام خودم سردربیارم چی به چیه.
الآن متوجه شدم تو خود Postgresql تو Heroku مستقیم میتونم دیتابیسم رو بسازم بدون نیاز به نرم افزار جانبی. اما با توجه به اینکه قبلاً یه دیتابیسی وجود داشته و من باید چندتا table بهش اضافه کنم و قبلی رو اصلاح کنم، شنیدم برای تغییر دیتابیس باید اگه اسمش رو درست یادم باشه API های سایت رو Github رو هم تغییر بدم.
میدونین چطور میشه دیتابیس رو تغییر داد که نیاز به تغییر API نباشه؟
من صحبت های شما رو واقعیت امر متوجه نشدم. به صورت کلی خدمت شما می گم بنده اکانت هرکو ندارم که برم دقیق بگم
ولی هر وب سایتی به شما چند حالت اصلی می دهد که دوتاش در همه جا مرسوم هست
۱. یک cli پستگرس می ده که با دستورها بیسیک پستگرس می تونید جداول خودتون رو بسازید
۲. یا شما از یک orm واسط استفاده می کنید در یک زبان برنامه نویسی با یوزر پسورد دیتابیس و پرت و … یک سری میگریشن درست می کنید و انتقال می دید
۳. از رومش دوم می تونید به وسطه نرم افزارهایی گرافیکی انجام بدید
اول می آیید ابزار این شرکت برای ترمینال نصب می کنید The Heroku CLI | Heroku Dev Center
بعدش می آییید به وسیله این پست ادامه داستان
ممنون از جوابتون. این وبسایت Heroku و پروژه ما همین حالت اولیه که شما گفتید. حالا نمیدونم من اگه دیتابیس های جدید بسازم برای این اپلیکیشنمون یا دیتابیس های قبلی رو ادیت کنم، Api های گیت هاب که وصل به Heroku هستن تغییر میکنن یا نه و چکار کنم که تغییر نکنن.
من ربطش به api گیت هاب نمی دونم !! می شه بیشتر در موردش توضیح بدید api گیت هاب برای چی وصل هستند؟
منظورتون پروژه کدنویسی دارید روی گیت هاب که از گیت هاب می یارید توی هرکو؟ و برنامه نویس قبلی رفته داخل اون پروژه کدنویسیتون migration درسته کرده و دیتابیسی رو الان در هرکو با یک سری فیلد تیبل ساخته؟!
بله تا جایی که من متوجه شدم همینطوره. قسمت کدنویسی و ماشین لرنینگش تو گیت هاب هست که به هروکو متصل میشه.
لطفا توجه کنید پروژه شما که می فرمایید از بیرون داستان یک جور دیگه هست و اینجا اطلاعاتش محدود هست و همینطور شما هم اطلاعات رو نا کامل اینجا قرار می دهید.
خدمتتون جسارت نشه ولی وابستگی زیاد هست من اگر حرفی بزنم روی هوا زدم
پروژه ای که روی گیت هاب هست براش مشکلی پیش نمی یاد
ولی پروژه الان روی هرکو هست مثل اینکه و ممکنه یک جدولی رو ولید کرده باشه روی ایکس و شما اون جدول رو تغییر بدید خوب برنامه ارور می ده بهتون در روی هرکو! گیت هاب تغییری نمی کنه.
هرکو فقط از گیت هاب آخریین سورس رو می گیره که بیاره روی خودش
بقیه صحبت ها همش بر فرض هست
درود، اگه راه حل های دوستان عزیز جواب نداد میتونی یه داکر ایمیج بسازی از اپلیکیشنت که شامل ایمیج پستگرس، برنامت و… باشه و اونو روی هروکو با docker-compose راه اندازی کنی