سلام دوستان، مشکل خیلی جدی که پیش اومده با نرم افزار متلب وقتی خروجی نمودار میگیرم بسیار بی کیفیت میشه و خود متلب هم این هشدار میده
Warning: MATLAB has disabled some advanced graphics rendering features by switching to software OpenGL. For more information, click here.
راه حل های موجود آپدیت درایور و غیر فعال کردن opengl و حتی آپدیتش هیچ تاثیری نداشت. از ترمینال نسخه opengl نوشته ۳.۱ ولی داخل متلب که اینفو میگیرم هنوز داره از ورژن قبلیش ۲٫۱ استفاده میکنه! از سایت انویدیا نسخه جدید درایور گرفتم گفت نه شما لگاسی هستید باید نسخه لگاسی نصب کنید و اونم با درد سر نصب کردم هنوز مشکل باقیست. حالا دیگه راه حلی برام نمونده، قبل کوچ کردن به ویندوز گفتم شاید شما بتونید کمکم کنید با تشکر :))))))))))
به جمع ما خوش اومدید.
درمورد این مشکل خاص، نظری ندارم. ولی اگه متلب داره از یه نسخهی خاص استفاده میکنه، شاید بتونید اون نسخه رو پاک کنید که بیفته روی ورژن بعدی. (راهی نیست که توی تنظیمات بهش بگید «برو از اینی که بهت میگم استفاده کن»؟)
اینکه توی ترمینال، یه نسخهی دیگه رو میبینید واسهی اینه که ترمینال، موقع اجرای برنامهها میره محتوای $PATH
رو چک میکنه و با توجه به اولویتهای اون، دایرکتوریهایی که ممکنه یه نرمافزار توش باشه رو به ترتیب چک میکنه.
حالا نمیدونم متلب چطوری opengl رو پیدا میکنه. ممکنه لینک مستقیم به لوکیشن داشته باشه. ممکنه نسخهی خودشو نصب کرده باشه داخل دایرکتوریهای خودش.
با تشکر از پاسخ شما. خیلی خرسندم که در جمع دوستان لینوکسی قرار گرفتم. دقیقا همین مسیرها را یک هفته ای هست که دنبال میکنم. یک بارم اومدم درایور از خود انویدیا گرفتم نصب کردم ابونتو فریز شد و به سختی بالا اومد و الان دارم پیام میدم. تنها تنظیماتی که میشه اعمال کرد اینه که opengl مستقیما روی hardware بندازم که اونم خود متلب این ارور میده
opengl hardware
Error using opengl
Switching to hardware OpenGL rendering at runtime on unix is not supported.
فورسشم که میکنم کلا دیگه هیچی اجرا نمیکنه. دوست ندارم محیط لینوکس ترک کنم. فوقش داده خروجی میبرم با نرم افزار دیگه رسم میکنم. ولی امیدوارم یک راه حلی پیدا بشه