سلام دوستان
بابت عنوان شاید نامناسب عذرخواهی میکنم باید عبارات جامع تری رو در نظر میگرفتم
با وارد شدن chatgpt عملا همهی سرها برگشت به سمت مدل های زبانی
میخواستم ببینم با این که سرویس هایی مثل copilot نسبتا نوپا هستن چطور نحوهی کار کردن شمارو تغییر داده ؟
آیا به چشم صرفا یه ابزار بهش نگاه میکنید یا یک تهدید ؟و در نهایت آیا امیدی به در دسترس قرار گرفتن این ابزار به صورت آزاد دارید یا صرفا باید حریم خصوصی رو قربانی بازدهی کرد ؟ و هر چیز دیگه ای شاید به نظرتون جالب بیاد ممنون میشم اگه به اشتراک بذارید
من خودم به شخصه مدت کوتاهی از کوپایلت استفاده کردم قبل از اینکه پولی بشه کامل.
علاوه بر اینکه به نظر شخصیم در حداقل ۵ سال آینده قرار نیست جای منو بگیره علاوه بر اون بسیار منو سریع می کرد مخصوصا در جاوااسکریپت (تو الیکسیر متأسفانه جواب های روبی می داد و کارایی نداشت)
ولی در نهایت من قرار بود باز اون رو ویرایش کنم و چیزی که می خوام رو بنویسم بیشتر کمک می کنه تا کد های معمول رو بیاره من نرم کپی کنم از جایی یا از اول ننویسمش
چت جی پی تی که اصلا در کدنویسی به من کمکی نکرد در سادهترین شبهه کد ها هزار بار غلط داشت یعنی حتی انگار داکیومتش برای ۲۰ سال پیش الیکسیر هست
اگر خرید و هزینه اون به صرفه بود حتما کو پایلت مخصوصا برای js می خریدم خیلی خیلی سرعتمو زیاد می کرد و همینطور کد های بهتری می نوشتم چون موارد پیچیده کننده مثل از اول نوشتن یا مواردی که باعث شلوغ شدن کد می شد رو سریعا باهاش می نوشتم و تمرکزمو می بردم روی لاجیک
فکر کنم تا آخر هفته بعد GPT4 هم معرفی بشه